警世:唔好搵唔鍾意扑嘢既女朋友

652 回覆
2724 Like 395 Dislike
係咪太幼太短吖,一開頭無咩野,習慣又你個牙簽size 連叫都叫唔出
去一轉韓國泰國整大佢喇
如果佢唔鐘意 開頭都可以
3~4/week
佢都好挨得下😂
剛剛一齊既時候,1個星期扑3-4次
依個唔係好正常咩

之後佢唔再扑一係諗係咪你做錯過d咩, 一係諗係咪佢有第2個
佢肯定唔係唔鐘意扑先
有個朋友又係耐無扑嘢,同老婆關係愈來愈差,跟住佢老婆唔知做咩又撩返佢扑嘢,之後無事愈扑愈恩愛
買名牌靠自己點計
係咪嫌你j細
可能因為我冇同居過
我覺得冇分大食同細食嘅女
只要做得夠疏就長做長有
一個星期做一日
但個一日做成4 5cue 你嘅女人就會主動搵你做
所以真係唔好做咁密
你自己都會冇新鮮感
我最近有朋友都係咁 後尾驗到子宮壁增生 有機會變cancer
所以咪可以同另一半講當做個身體檢查,如果想有小朋友就更加要做!
我而家條女頭幾次都話痛,比我開發左之後話好舒服會主動要
都開心既
果日同條女真係性欲高漲
射完冇耐抖緊 係女又捐去下去強制口爆 不斷loop 射到得返一兩滴
非常認同
男朋友唔鍾意扑野慘d
曬鳩氣,上面一大堆絲打係咁話咩以性行頭,反正條女唔扑嘢,一定係男人有罪咁款,又話乜撚柒嘢物化女性,又話買個LV就換做愛好物質化。
我懷疑班人係唔係活係清朝,屌佢老味,我都懶得回班人。
講真嗰句,男人tum女人開心,買撚曬包包,食曬飯,做好曬家務,屋租出撚曬,唔通真係等你一句多謝就滿足咩,成撚日活係童話世界咁。
香港就係有班咁既毒撚傻仔,養班歪理港女出黎。扑嘢係人類天性,喜歡做愛請問有咩錯,你唔俾我,過耐左我飛你又有咩錯。
我唔會阻女人搵柏拉圖既男人,但女人都冇資格屌我地班鹹濕佬鐘意同自己條女做愛
真 條女唔肯扑即飛
好鍾意扑嘢都未必好
如果1個月一次,算唔算好鐘意?
原來你當你條女私家雞
仲以為自己好好笑

成日執人啲口水尾

爛喇d gag
唔通想佢做公眾雞?點解絲打咁care個名
如果真係唔再鐘意 咁唔係更加應該分手咩?
反正男女都係啦,我呢個po只針對女人我都有唔啱。應該係正常情侶都要做愛,唔好因為性冷感而失落對方
最大嘅問題係 情況唔會改善 結婚後仲會大機會愈變愈差

由一個月兩次 到一個月一次 到半年一次 到一年一次
到個男人要去叫雞/要離婚 又會問翻人地轉頭點解要咁做?

好多嘢都係女人一手做成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞