警世:唔好搵唔鍾意扑嘢既女朋友

652 回覆
2724 Like 395 Dislike
咁係咪男朋友冇買名牌就可以性冷感?
師兄一定係無同居過
Zinc幫到你
食緊50mg la
為左扑野而分手其實都幾無謂 我係男人都咁覺得

性需要係有 但唔係一段感情最重要既成份 我寧願同一個相處開心 價值觀差唔多 使錢正常既人一齊多過單純滿足到性欲既女人一齊
屌到悶就有
我EX一日要8次 好撚記得我同佢一齊果三個月係不斷脫髮脫到稀疏 照鏡唔認得自己,但而家老婆一個月1-2次又覺得少,平衡係最好
你入嗌痛啫, 第二個入叫哂春
已經唔鐘意你 唔想同你仆者, 佢同緊我扑
啲女人好古惑架
隊長 我發現左一個性無能患者
我覺得性冷感係一個藉口

如果男朋友冇錢買名牌,但好愛條女,無微不至,可以比條女都比齊,咁請問扑嘢唔會好過份吧?

當然如果條仔係一個pk,唔達標,咁條女拒絕做愛,我冇意見

不過現實好似係,條仔越pk,越有得瘋狂做愛
true
你覺得我係咪係

只不過我覺得要對成世既話有好多野重要過扑野
你地幾歲?
呢d reply好撚無聊
咁當初一開始一星期三次果個佢又係唔鐘意做愛?
你講得都冇錯,價值觀好重要

但係連自己另一半都唔願意滿足自己性需要,咁仲有邊個可以滿足?要叫雞?要搵SP?搵第二條囡滿足?

唔通真係下下打飛機咩?
就算係,俾另一半見到,咪又破壞關係?邊有女人中意自己男人唔搵佢去打飛機架
連登就似咁,習慣就好

一大堆人咩我同你條女扑緊嘢,係出面食飽左等等

完全冇建設性,無視就得
唔係話你聖人諗法有問題
係你呢個諗法好容易令你無左性慾
年紀大左好多時唔係身體自主 特別係性興奮
要靠mindset 好control 自己身體
你連最基本既慾望都消卻左 你好快不舉
自己愈來愈迷惘,唔想結婚後都係咁
一齊旅行一定要有,一齊努力去完成目標一定要有,的確好多嘢都重要過做愛,但2個月都唔做愛,係唔係已經完全脫離呢個action?

同佢分手,我自己感情上都sad,畢竟佢係幾好女,但一想到以後做愛次數越黎越少,我斬纜算
如果係les, 佢前女友就唔會得2次高潮禁少
我未見過唔肯扑既人仲唔比對方打飛機咁蠻不講理既女人 咁係佢個人本身已經性格有問題 唔係單單性需求唔夾
女人同男人一樣
都會有激情同新鮮感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞