警世:唔好搵唔鍾意扑嘢既女朋友

652 回覆
2724 Like 395 Dislike
le wand啦
同條女玩完一次
佢接受到既話 可以同佢上網一齊揀
然後就可以慢慢開發條女
差唔多到10樓,先有個建設性少少既回覆
次次同條女做都咁公式化
就算每次扑撚到虛脫都好 男人都會覺得係交功課啦
試下唔同新野 開發下條女
條女真係唔鍾意扑野既話 點會一星期同係扑三四次
可能佢只係覺得你將個重心放左係扑野呢方面 而冇理佢既感受姐
分清楚咩係女朋友 咩係sp 咩係雞
有去
但係佢都係驚
撘單問下

最好揀邊支?有冇推介?
唯有叫雞唔好被發現啦
我而家一星期兩次
從來無運動深蹲無食補品

利申 80後廢老
揀枝少女d既顏色
d女會易接受d
由零晨開始 1 3 5 7 跟住好似訓到下午 再1357
btw 有冇玩下手扣眼罩啊
砌過咁多條女 未見過一條女唔係m底
爭在係輕m定重m
試過24小時 射9次
好明白呢個感受
拍拖果一星期都有2-3次,結左婚之後,2星期一次,跟住就一個月一次,仲要好多時都話好攰,唔舒服,無mood咁,每次都要求佢咁先有一次,我屌你老母,好想離婚
巴打我都係咁,一開頭一日扑三次,但有一次一入條女做話痛,痛到會喊出嚟,之後每次都嗌痛。所以我都冇再強求,咁就四年了不過條女都算識做,知道自己痛就會幫我打飛機上個月終於氹掂條女去睇醫生,因為驚係女人病,做晒所有檢查點知乜事都冇醫生話試吓用ky,或者去睇性治療師。
睇嚟終於可以有機會扑返嘢
當你扑多幾年,又無新野玩
攰果個就係你
有時寧願自己打J
鐘意扑野唔代表你滿足到另一半...
佢搞得佢唔舒服佢咪性冷感LOR...

初初一齊有新鮮感就無問題..
耐左你都搞得唔舒服...對佢都好大壓力...
咁就不如同你講性冷感唔搞就算

Try these instead
高潮兩次咁小? 高潮係噴埋水?
吸啜器玩過,冇咩feel,唔知係唔係吸力唔夠強
如果條女好鍾意扑嘢,到時你又擔心佢唔飽係出邊食啫,咩到死。唔夾就係唔夾
有無諗過係你問題搞到佢唔想搞
你又講到自己性表現又好好咁;但係女朋友由一開頭一星期兩三次變左唔肯扑,重唔肯扑原因都未知就分埋手,跟住上嚟叫人唔好搵唔鍾意扑嘢女朋友
依家咁睇係你令到個女仔變到唔鍾意扑嘢,應該係個女仔開post叫人唔好搵個令自己唔鍾意扑嘢男朋友
唔係次次都噴,有噴過幾次咯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞