[別問你的痛要怎麼解脫] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

下 無啦啦發燒 係咪諗緊點放條友飛機?

佢有上連登? 可能聽日問你呢

佢有上

唔會咁啱入尼嘅

未 好頹廢咩都未整

快d執下啦 如果唔係執唔切

其實都冇咩執 執d衫就可以 帶個轉插

去邊到旅行

幾時去呀

要開心啲

未 好頹廢咩都未整

去邊到旅行

之前同八婆去濟州

我上年去咗 諗住下年grad trip去多次
記得上次去旅行之前 好似一個月見左兩次 佢話就去旅行 所以唔洗見咁多
咁我就話 咁去左旅行連續見咁多日 咪之後半年都唔見
原來我錯左 唔係半年 係一世都唔再見
其實個心仲係好掛住佢

唔想見你咋嘛 可能嗰陣已經開始淡
不過係咁㗎啦
我三年嗰個明明study leave嗰時 兩日冇見就嘈到成個月冇見咁
我都係鍾意啲痴身嘅男仔
太獨立唔啱我

我諗佢都係努力既人...
佢成日都好多野做 成日都話唔夠時間
其實由一個月見兩次果陣開始 已經覺得佢唔同左 之後先引申左好多好多問題
我都唔識分 究竟係佢淡左定我chur多左佢 定係我chur多左佢令佢無癮 令佢淡左

其實我都有問題 我一直覺得自己咁樣對佢好好 但冇諗過佢究竟想唔想咁 係我搞成咁 如果我約多啲佢 咁佢可能唔會走

佢有上

唔會咁啱入尼嘅

去邊到旅行

之前同八婆去濟州

記得上次去旅行之前 好似一個月見左兩次 佢話就去旅行 所以唔洗見咁多
咁我就話 咁去左旅行連續見咁多日 咪之後半年都唔見
原來我錯左 唔係半年 係一世都唔再見
其實個心仲係好掛住佢

唔想見你咋嘛 可能嗰陣已經開始淡
不過係咁㗎啦
我三年嗰個明明study leave嗰時 兩日冇見就嘈到成個月冇見咁
我都係鍾意啲痴身嘅男仔
太獨立唔啱我

我諗佢都係努力既人...
佢成日都好多野做 成日都話唔夠時間
其實由一個月見兩次果陣開始 已經覺得佢唔同左 之後先引申左好多好多問題
我都唔識分 究竟係佢淡左定我chur多左佢 定係我chur多左佢令佢無癮 令佢淡左

其實我都有問題 我一直覺得自己咁樣對佢好好 但冇諗過佢究竟想唔想咁 係我搞成咁 如果我約多啲佢 咁佢可能唔會走

我記得你講過類似嘅嘢 唉 佢話我同佢啲時間都唔啱 成日夾唔到啲時間出尼

佢有上

唔會咁啱入尼嘅

佢有冇藍剔你?

去邊到旅行

幾時去呀

要開心啲

可能到時會少咗上嚟 同埋費事比同行有人見到我成日留言

佢有上

唔會咁啱入尼嘅

好難講架 你都知呢個post係黃金時段係推得幾快
啲人見佢成日都出現係頂 屎忽痕禁入嚟望兩眼都唔奇架

佢有上

唔會咁啱入尼嘅

佢有冇藍剔你?

關藍tick 冇last seen

去邊到旅行

之前同八婆去濟州

東京 但上年玩得好唔開心 同我姨媽去 佢睇啲嘢完全唔啱我 悶到仆街 呢個旅程好辛苦 我都想下年係去睇雪或者睇櫻花 好靚

佢有上

唔會咁啱入尼嘅

咪嚇鳩我
俾佢知道好撚尷尬
想死, ex 唔知比人中出左幾多次

算啦 分咗手啦 你理唔到佢架

去邊到旅行

之前同八婆去濟州

東京 但上年玩得好唔開心 同我姨媽去 佢睇啲嘢完全唔啱我 悶到仆街 呢個旅程好辛苦 我都想下年係去睇雪或者睇櫻花 好靚

我哋可以一齊去啊
因為同行有人表示 韓國都有呢啲睇點解要去日本

佢有上

唔會咁啱入尼嘅

佢有冇藍剔你?

你睇下聽日點先

佢有上

唔會咁啱入尼嘅

咪嚇鳩我
俾佢知道好撚尷尬

俾佢發現你個名
lm

去邊到旅行

幾時去呀

要開心啲

你幾時返呀

佢有上

唔會咁啱入尼嘅

佢有冇藍剔你?

你睇下聽日點先

聽日都唔出聲係咪代表佢睇到

去邊到旅行

幾時去呀

要開心啲

你幾時返呀

佢有上

唔會咁啱入尼嘅

咪嚇鳩我
俾佢知道好撚尷尬

俾佢發現你個名

lm

hi

佢有上

唔會咁啱入尼嘅

咪嚇鳩我
俾佢知道好撚尷尬

俾佢發現你個名

佢心諗 點解呢條友講緊嗰個friend啲特徵咁似我嘅 試下唔搵佢睇下情況先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞