[別問你的痛要怎麼解脫] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

你死啦你你唔理我

邊有

唉 心都碎

你同人地去睇戲我都心碎

唔去啦 放飛機

你唔要我就注定單身

你死啦你你唔理我

邊有

唉 心都碎

你同人地去睇戲我都心碎

唔去啦 放飛機

你唔要我就注定單身

鬼信你

你個名好長

仲多我一隻字 有咩心事就盡情講啦

啱啱知死因係佢鐘意左第二個所以無feel
過左2個月個心仲係好撚痛
呻完
都係訓算
So make a wish
I'll make it like your birthday everyday

我都成日俾人話我

兔仔應該係靚女嚟

化妝打扮過可能係掛
卸妝之後,不了

有追求者就證明你唔差啦

其實都唔明點解有咁多爛桃花
其實有啲人曾經都對佢有過好感 互flirt過
但只要佢一同我講佢鍾意我 我就即刻走人
唔知點解今晚好想聽katy perry

Roar
唔知點解今晚好想聽katy perry

Roar

邊有

唉 心都碎

你同人地去睇戲我都心碎

唔去啦 放飛機

你唔要我就注定單身

鬼信你

我不是沒有人要 只是除了你以外 我誰也不想要

我都成日俾人話我

兔仔應該係靚女嚟

化妝打扮過可能係掛
卸妝之後,不了

唔關事 靚女都會俾人飛架

或者你嘅經歷令到你個男朋友好難過 即係佢冇呢個心同你去捱過呢啲難關 就算你幾靚佢唔想自己辛苦佢都會離開

講到尾都係唔肯同我捱
我已經一個人撐住好攰

邊有

唉 心都碎

你同人地去睇戲我都心碎

唔去啦 放飛機

你唔要我就注定單身

鬼信你

我都成日俾人話我

兔仔應該係靚女嚟

化妝打扮過可能係掛
卸妝之後,不了

有追求者就證明你唔差啦

我都試過 但嗰班係mk嚟 屌 我都冇應佢呀之後

兔仔應該係靚女嚟

化妝打扮過可能係掛
卸妝之後,不了

或者你嘅經歷令到你個男朋友好難過 即係佢冇呢個心同你去捱過呢啲難關 就算你幾靚佢唔想自己辛苦佢都會離開

講到尾都係唔肯同我捱
我已經一個人撐住好攰

所以你應該要搵一個可以陪你渡過難關嘅人
當有呢啲難關嘅時候佢就離你而去 呢個人都唔值得托付終身 所以唔好再上山啦乖啦

其實我好驚 但我好鍾意睇
我係嗰啲由開場叫到尾 捉實隔離個d人

之前俾個垃圾ex逼我同佢睇 我成程合埋眼 佢嗰陣不停叫我開眼

佢係咪鍾意虐待你

我都覺 佢成日叫我做啲我唔想做嘅嘢 我之前同佢去迪士尼 我係啲唔鍾意玩過山車嘅人尼 佢係咁逼我玩space mountain 俾佢逼入去玩我嚇到流眼水 跟住佢係度笑

痴撚線 將佢嘅快樂建築係你嘅痛苦身上
不過我自己都鍾意玩呢啲機動遊戲
但而家可能大個咗好咩特別興趣 不過你叫我玩我應該唔會唔夠膽玩嘅 我諗

我真係嚇到痴線 之前係新加坡玩過一次好恐怖嘅過山車之後我就驚咗 迪士尼嗰啲都驚

不過入到去一齊玩應該會開心啲 但係你驚都唔可以見到你流眼淚佢就喺度笑 我應該會想殺左佢

佢真係係度大笑 玩緊嗰陣都係望住我大笑

我都成日俾人話我

兔仔應該係靚女嚟

化妝打扮過可能係掛
卸妝之後,不了

有追求者就證明你唔差啦

可能你冇信心再投入一段感情?

你同人地去睇戲我都心碎

唔去啦 放飛機

你唔要我就注定單身

鬼信你

主動久了會累

我都成日俾人話我

兔仔應該係靚女嚟

化妝打扮過可能係掛
卸妝之後,不了

有追求者就證明你唔差啦

其實我唔想要爛桃花 我淨係想要一個好人

之前俾個垃圾ex逼我同佢睇 我成程合埋眼 佢嗰陣不停叫我開眼

佢係咪鍾意虐待你

我都覺 佢成日叫我做啲我唔想做嘅嘢 我之前同佢去迪士尼 我係啲唔鍾意玩過山車嘅人尼 佢係咁逼我玩space mountain 俾佢逼入去玩我嚇到流眼水 跟住佢係度笑

但而家可能大個咗好咩特別興趣 不過你叫我玩我應該唔會唔夠膽玩嘅 我諗

我真係嚇到痴線 之前係新加坡玩過一次好恐怖嘅過山車之後我就驚咗 迪士尼嗰啲都驚

不過入到去一齊玩應該會開心啲 但係你驚都唔可以見到你流眼淚佢就喺度笑 我應該會想殺左佢

你係咪有病架 我見到你打個啲字我幻想緊個場面
然後我依家都係到笑

兔仔應該係靚女嚟

化妝打扮過可能係掛
卸妝之後,不了

講到尾都係唔肯同我捱
我已經一個人撐住好攰

所以你應該要搵一個可以陪你渡過難關嘅人
當有呢啲難關嘅時候佢就離你而去 呢個人都唔值得托付終身 所以唔好再上山啦乖啦

患難見真情

兔仔應該係靚女嚟

化妝打扮過可能係掛
卸妝之後,不了

講到尾都係唔肯同我捱
我已經一個人撐住好攰

一定搵到一個人願意同你捱 自己條件又唔差

你同人地去睇戲我都心碎

唔去啦 放飛機

你唔要我就注定單身

鬼信你

主動久了會累

我主動

佢係咪鍾意虐待你

你係咪有病架 我見到你打個啲字我幻想緊個場面
然後我依家都係到笑

我啱啱都係度笑

我都成日俾人話我

兔仔應該係靚女嚟

化妝打扮過可能係掛
卸妝之後,不了

有追求者就證明你唔差啦

我都係
重新了解一個人好攰

兔仔應該係靚女嚟

化妝打扮過可能係掛
卸妝之後,不了

有追求者就證明你唔差啦

我都係
重新了解一個人好攰

又要重頭開始 點解要咁 點解我地做到咁念舊 佢地就唔可以

兔仔應該係靚女嚟

化妝打扮過可能係掛
卸妝之後,不了

有追求者就證明你唔差啦

唉 之前我嘅好朋友send過一張相俾我
張相入邊有幾句嘢
「外人看起來你跟無數的男子曖昧糾纏不清,但只有自己知道 自己的內心寂寞得像一條狗」
Yesterday is history
So why don't you be here with me?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞