[別問你的痛要怎麼解脫] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
成日無食野
返工做做下野係咁流眼淚
死忍都忍唔到
我情緒係咪就黎失控

係 就黎宇宙大爆炸

I know that feel bro
成日無食野
返工做做下野係咁流眼淚
死忍都忍唔到
我情緒係咪就黎失控

唔好忍啦 入廁所喊出黎算啦 我都試過咁 越忍越辛苦
放工有無咩做下消磨下時間啊?唔好比自己諗太多
其實無論過幾耐 再諗返成件事 情緒都係會失控 因為件事本身個性質就係咁 過幾耐都唔會變 只係將傷心既時間減少啲咁解
成日無食野
返工做做下野係咁流眼淚
死忍都忍唔到
我情緒係咪就黎失控

其實無論過幾耐 再諗返成件事 情緒都係會失控 因為件事本身個性質就係咁 過幾耐都唔會變 只係將傷心既時間減少啲咁解

好辛苦 好在背住阿頭坐 由分手嗰日起失靜又好狂呻鼻水又好 都係同佢地話自己傷風
無心情ot 做唔到野 落左街食煙
成日無食野
返工做做下野係咁流眼淚
死忍都忍唔到
我情緒係咪就黎失控

係 就黎宇宙大爆炸

咩事呀你?

我想世界末日

攬住一齊喊
成日無食野
返工做做下野係咁流眼淚
死忍都忍唔到
我情緒係咪就黎失控

好辛苦 好在背住阿頭坐 由分手嗰日起失又好狂呻鼻水又好 都係同佢地話自己傷風
成日無食野
返工做做下野係咁流眼淚
死忍都忍唔到
我情緒係咪就黎失控

好辛苦 好在背住阿頭坐 由分手嗰日起失又好狂呻鼻水又好 都係同佢地話自己傷風

有啲野過左去 已經挽救唔返 已經唔會再有機會比你去改 雖然好殘酷 但最終都係要接受呢個事實
每次諗起件事 都覺得好傷心 好遺憾 但又改變唔到 真係會覺得好辛苦 好無力
成日無食野
返工做做下野係咁流眼淚
死忍都忍唔到
我情緒係咪就黎失控

有啲野過左去 已經挽救唔返 已經唔會再有機會比你去改 雖然好殘酷 但最終都係要接受呢個事實
每次諗起件事 都覺得好傷心 好遺憾 但又改變唔到 真係會覺得好辛苦 好無力

要明既我都明 但個心依然好痛
無去諗佢但都無啦啦喊
唔想又情緒失控 好辛苦
等緊沖涼
成日無食野
返工做做下野係咁流眼淚
死忍都忍唔到
我情緒係咪就黎失控

要明既我都明 但個心依然好痛
無去諗佢但都無啦啦喊
唔想又情緒失控 好辛苦

一齊挨過去
終於有野食
一餐過

食咩呀

米線

我啱啱都食咗譚仔
成日無食野
返工做做下野係咁流眼淚
死忍都忍唔到
我情緒係咪就黎失控

做咩冇啦啦喊
成日無食野
返工做做下野係咁流眼淚
死忍都忍唔到
我情緒係咪就黎失控

真係要靠時間沖淡 當你愛到攰就會慢慢放手
好撚爽 有冷氣

屋企開咗定出街?

出左去 有野做

做咩嚟
終於有野食
一餐過

食咩呀

米線

我啱啱都食咗譚仔

米線係世界上最好食嘅嘢
分手第二日 好難過 好掛住 但個心好痛一諗起佢已經同另一個女仔好開心咁 到底你會唔會掛住我
準備下山
分手第二日 好難過 好掛住 但個心好痛一諗起佢已經同另一個女仔好開心咁 到底你會唔會掛住我

唔會

唔會

人地都已經有新歡 仲點會掛住你
初初會生不如死咁 慢慢捱慢慢過啦
終於有野食
一餐過

食咩呀

米線

我啱啱都食咗譚仔

米線係世界上最好食嘅嘢

我都覺 至愛
好靜 我開始眼訓

佢講分手都唔諗你能受 佢之後仲點會理你感受
好靜 我開始眼訓

沖埋涼就做下數
好靜 我開始眼訓

沖埋涼就做下數

返黎啦 陪妳做一陣數

唔會

人地都已經有新歡 仲點會掛住你
初初會生不如死咁 慢慢捱慢慢過啦

我已經捱過左一個月
但又為新既而煩
唔可以沉船呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞