[別問你的痛要怎麼解脫] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

或者你嘅經歷令到你個男朋友好難過 即係佢冇呢個心同你去捱過呢啲難關 就算你幾靚佢唔想自己辛苦佢都會離開

講到尾都係唔肯同我捱
我已經一個人撐住好攰

所以你應該要搵一個可以陪你渡過難關嘅人
當有呢啲難關嘅時候佢就離你而去 呢個人都唔值得托付終身 所以唔好再上山啦乖啦

患難見真情

真係冇幾多個人會同你捱 會陪住你過呢啲難關
佢哋走咗唔可以話佢哋仆街嘅 但佢一定係愛自己多過愛你囉

我覺得好自私
我冇要求對方俾到我啲咩,只係想身邊有個人聽我呻下,安慰我支持我
但如果對方有事我可以放低所有野仆過去幫佢

我都係 其實我冇要求過佢啲乜 我淨係想要一份安全感 但佢俾唔到我

當有一個咩都比到我嘅人 但佢係我意想不到嘅時候選擇咗走人
突然好想知ex過成點

其實都唔明點解有咁多爛桃花
其實有啲人曾經都對佢有過好感 互flirt過
但只要佢一同我講佢鍾意我 我就即刻走人

其實我唔想要爛桃花 我淨係想要一個好人

唉 之前我嘅好朋友send過一張相俾我
張相入邊有幾句嘢
「外人看起來你跟無數的男子曖昧糾纏不清,但只有自己知道 自己的內心寂寞得像一條狗」

呢句講得好啱 人地以為自己好多人搵 其實根本冇人搵

個個都話我身邊好多仔 但其實冇一個有機會發展要黎做咩

我都係 我根本唔多仔 wtsapp真係冇人搵 我未試過咁嘅講真....上年都仲有人搵 今年真係上連登多過wtsapp

時間會過濾走一啲人 能夠留低嘅都係真心嘅朋友
我依家日日就係度上緊呢個po 喺度講嘢多個任何一個社交軟件

+1 呢度真係我嘅精神之柱
No I just can't get over you

好多英文歌

有時聽英文歌都係練listening既一種

突然好想知ex過成點

關你屁事咩 唔好理啦 一陣又衝上山
突然好想知ex過成點

佢過得比你好
Love can be hurt sometimes

Loving can heal
突然好想知ex過成點

佢過得比你好

突然諗起 我要活得比你好

好多英文歌

數學:屌你 搵我未?
突然好想知ex過成點

不了
我仲係好撚憎佢

講到尾都係唔肯同我捱
我已經一個人撐住好攰

當有呢啲難關嘅時候佢就離你而去 呢個人都唔值得托付終身 所以唔好再上山啦乖啦

患難見真情

我覺得好自私
我冇要求對方俾到我啲咩,只係想身邊有個人聽我呻下,安慰我支持我

我都係 其實我冇要求過佢啲乜 我淨係想要一份安全感 但佢俾唔到我

本來以為佢同我一樣 有一份繼續行落去嘅心 點知佢突然話 「我地都係分開啦」原來佢一早已經想走
突然好想知ex過成點

不了
我仲係好撚憎佢

不了?你睇吓你今日嘅狀態
唔好高估左自己 唔好理佢啦
突然好想知ex過成點

佢過得比你好

我肯定我活得好過佢囉

好多英文歌

我頭先做咗陣 聽日又要問下個補習呀sir
突然好想知ex過成點

不了
我仲係好撚憎佢

咁你就唔好知

患難見真情

我覺得好自私

本來以為佢同我一樣 有一份繼續行落去嘅心 點知佢突然話 「我地都係分開啦」原來佢一早已經想走

我只係想搵一個不離不棄嘅人 會聽我講嘢嘅人 會想了解我嘅野嘅人 點解都咁難
睇到我嘅朋友日日做咩都話 影張相俾我BB睇先 我就好羨慕 點解你BB肯聽你講任何野 點解你BB咁癡身 
突然好想知ex過成點

不了
我仲係好撚憎佢

不了?你睇吓你今日嘅狀態
唔好高估左自己 唔好理佢啦

人攰就易上山

好多英文歌

我都想補

好多英文歌

啱呀唔好浪費左補習嘅金錢 之前我班主任同我地講過 你每次補習落咗堂嘅時候 你要有一種我今日學多咗一樣野嘅感覺 每次嚟嘅時候都帶住一個問號 走嘅時候得到答案 咁樣先有用

好多英文歌

啱呀唔好浪費左補習嘅金錢 之前我班主任同我地講過 你每次補習落咗堂嘅時候 你要有一種我今日學多咗一樣野嘅感覺 每次嚟嘅時候都帶住一個問號 走嘅時候得到答案 咁樣先有用

諗起我以前補oscar ma既日子
雖然佢呃蝦條
但我真係學到好多通識野

患難見真情

我覺得好自私

我只係想搵一個不離不棄嘅人 會聽我講嘢嘅人 會想了解我嘅野嘅人 點解都咁難
睇到我嘅朋友日日做咩都話 影張相俾我BB睇先 我就好羨慕 點解你BB肯聽你講任何野 點解你BB咁癡身 

我今日見到個朋友嘅男朋友係會成日搵佢 又秒回佢 又成日同佢傾計 我就會係度諗點解冇一個人為我咁樣做 我個朋友係自修室嘅話 佢男朋友都特登出尼送佢返屋企 點解人地A0都可以咁幸福 點解冇一個男仔咁樣為我

好多英文歌

我都想補

你補乜鬼呀

好多英文歌

諗起我以前補oscar ma既日子
雖然佢呃蝦條
但我真係學到好多通識野

我都補過佢 真係掂 都唔明佢咁有錢去咩都得啦 做咩要食學生妹 依家收晒皮

好多英文歌

我問完跟住明咗嗰種感覺好正 我做到今日學多咗一樣嘢嘅感覺

好多英文歌

我都想補

你補乜鬼呀

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞