[別問你的痛要怎麼解脫] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
兩年幾感情,被分手兩個星期左右,痛哭咗幾日,今日突然發現放低哂,諗起佢竟然無唔捨得,見到關於佢嘅嘢諗一諗就無再傷感 會唔會太快 好彩佢一分手就搵sp,交友app先令我心死得咁快 我諗要放低一個人,就係要知道佢已經唔再愛你呢個事實,分手一定會唔捨得架啦,但係唔捨得唔代表愛,真係愛嘅唔會分手 大家曾經愛過一場就算啦,喊完發洩完就move on啦,被分手嘅更加要活得比佢精彩

但當你無法祝福佢個陣

其實自己到頭黎有無愛過佢?
我祝福唔到佢

Em...我又無諗過祝唔祝福佢呢個問題,憎都無乜,如果唔知佢分手第二日就搵sp,識新女嘅話我可能都會祝福佢搵到個啱自己嘅女仔嘅,哈依家希望佢第時個老婆無做過sp啦

咁賤 佢分咗手即刻搵sp就睇到佢對你嘅愛有幾多

賤架,不過愛過一場,呢個秘密就自己收埋算,都無同朋友講過佢壞話,就當係我最後可以為佢做嘅事 啱啊,真係愛又點會咁對我,所以嗰下即刻熄哂火,抽身出嚟先會醒悟究竟佢係一個咩人 所以分手嘅大家要加油,到你抽身出嚟就會明白咩一回事,大家喊完就move on啦
屌 熱到仆街
幾時先可以涼d

過埋個9月

10月都好熱架
醒啦
醒啦

起身食屎喇

醒啦

起身食屎喇

醒啦

起身食屎喇

好撚爽 有冷氣
🚬🚬🚬

起身食屎喇

屌 熱到仆街
幾時先可以涼d

過埋個9月

10月都好熱架

應該冇依家咁熱 啲水都熱
好撚爽 有冷氣

屋企開咗定出街?
🚬🚬🚬

食咁多小心陽萎
醒啦

起身食屎喇

不如你真係同佢講 真係好對唔住 我嗰日原來有嘢做
好撚爽 有冷氣

我都開咗
🚬🚬🚬

唔好食
醒啦

起身食屎喇

不如你真係同佢講 真係好對唔住 我嗰日原來有嘢做

好撚爽 有冷氣

我都開咗

冇冷氣真係會熱死 起身先 一陣出去食下午茶
🚬🚬🚬

食咁多小心陽萎

食鬼食馬,佢都未夠歲數買煙
好撚爽 有冷氣

我都開咗

屌,依家先起身
🚬🚬🚬

食咁多小心陽萎

食鬼食馬,佢都未夠歲數買煙

可能佢老相
好撚爽 有冷氣

我都開咗

屌,依家先起身

冇㗎就快結束架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞