[別問你的痛要怎麼解脫] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

幫唔到你分擔

有冇得調?
咁點算

我係話緊學校on99

我都知 你邊會話我on99

感動

我永遠都會支持你

唔係傷心 只係好多野煩

幫唔到你分擔

有冇得調?
咁點算

咁嘅編排都有嘅 咁其他人係咪都有呢個問題
如果其他人都有嘅話佢唔係應該要檢討下重新編排過咩

慢慢黎啦 有辦法解決嘅 當全世界都面對着呢個問題你就唔使驚

攬住一齊死咁話?

幫唔到你分擔

有冇得調?
咁點算

我係話緊學校on99

感動

我永遠都會支持你

我諗佢都係努力既人...
佢成日都好多野做 成日都話唔夠時間
其實由一個月見兩次果陣開始 已經覺得佢唔同左 之後先引申左好多好多問題
我都唔識分 究竟係佢淡左定我chur多左佢 定係我chur多左佢令佢無癮 令佢淡左

我哋係咪同一個ex?
如果佢有心點都會見你囉 忙就唔使食飯咩
時間係唧出嚟嘅咋嘛 我就唔信佢咁忙啦
就算你真係忙 whatsapp可以覆啦掛?係WhatsApp度講啲sweet啲嘅嘢都得掛?
忙只係一個藉口 我覺得

佢成日話要自閉 以前試過同我講話要申請自閉一兩個星期咁
我問佢會唔會自閉到whatsapp都唔覆 佢話又未去到咁
但到轉左工作環境之後 佢自己就自閉左 理都好少理人咁
嘗試約佢好多次 食飯 接收工 咩都唔比 果陣已經好聲好氣 諗住都係問下就算 佢話唔得 我都無話佢 有時佢仲要連唔得都唔覆 直接無視我個問題
就算係咁 最後都係比佢屌話我比壓力佢
我問佢就算唔得 點解應都唔應下 佢又話如果同我講唔得 我又會怪佢 又會覺得係佢錯
其實所有野都係佢講晒 佢無比個機會同我好好地去溝通

佢都係從來都只會應我最後一句同佢講既野 我諗佢同你果個仆街ex諗法都係一樣 只係差在佢無講到出口咁
其實有好多野想同佢分享 但佢隔咁耐先覆 又唔想轟炸佢 所以諗下又會放返低個手機
識左一個人幾耐 未一齊之前同佢傾過幾多野 真係唔代表啲咩
果陣又會同佢傾通宵 放假果陣日日都無間斷咁傾 閒話家常到人生價值觀 未來既打算 咩話題都傾過 本來真係以為同佢好夾 以為自己好了解佢 所以先同佢一齊
但原來拍左拖 就係另一回事 好多野同未做男女朋友之前 係完全唔同
我亦從來無諗過 佢係一個咁容易就淡左 一聲唔出走左去咁不負責任既人

我果個好少少 以前whatsapp佢一直都keep住覆得多 係轉醫院果陣佢成個人變晒 突然變到一日覆兩三次 所以我永遠都係將最重要 最想同佢講既野放到最尾講 因為我驚如果我再同佢講其他野 佢就唔會覆我最重要果樣野 佢都有試過覆啲「。。。」果刻真係好氣餒 好灰心
我同你做過同一樣野 係佢覆果陣即刻開機覆佢 想佢仲on緊同我傾耐啲 但佢都係唔理 都係覆完一句直接off
我會諗 其實應該呢個佢 先係真正既佢 以前可能佢都係鬼掩眼先改變左自己

點解呢個世界有啲人會咁樣 而偏偏自己就學唔識
我係嗰啲狗屎垃圾都會覆嘅人 而佢係唔去到最重要嗰樣嘢都唔覆嘅人
其實我可以接受你唔覆我 但至少我要覺得你個心係我個度你先可以唔使成日覆我唔使成日見我 但我完全唔覺得佢個心係我度 佢話佢習慣唔講自己嘅嘢比人哋聽 咁你唔講嘢咪我講囉 佢又嫌我咩嘢都同佢講 咁點啊大家你眼望我眼?

有冇得調?
咁點算

攬住一齊死咁話?

唔係 好多人都面對緊呢個問題 應該會有解決辦法出嚟掛

有冇得調?
咁點算

我係話緊學校on99

感動

我永遠都會支持你

唔好喊啦 你攰嘅時候就上嚟搵我啦

有冇得調?
咁點算

攬住一齊死咁話?

唉 唔知 等緊朋友諗成點
我自己有哂選擇 等埋佢 再決定

有冇得調?
咁點算

我係話緊學校on99

感動

我永遠都會支持你

唔攰唔可以搵?
我並不懦弱,你比誰都懂
🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬

只是為什麼眼淚會流 我也不懂
我並不懦弱,你比誰都懂
🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬

綠帽之歌🚬

攬住一齊死咁話?

陪你等
我並不懦弱,你比誰都懂
🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬

綠帽之歌🚬

一世都唔想戴

攬住一齊死咁話?

陪你等

等緊 應該聽日先覆 你執左行李未
我並不懦弱,你比誰都懂
🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬

綠帽之歌🚬

一世都唔想戴

比人戴

我係話緊學校on99

感動

我永遠都會支持你

唔攰唔可以搵?

咁你要讀書 會忙架嘛 你休息嘅時候就可以搵我
要你平時都搵我 驚阻到你溫書

攬住一齊死咁話?

陪你等

未 好頹廢咩都未整

感動

我永遠都會支持你

唔攰唔可以搵?

我讀書休息都可以搵我架
我並不懦弱,你比誰都懂
🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬

綠帽之歌🚬

一世都唔想戴

比人戴

點先算比 如果同a拍緊 同b傾計 點知b鍾意左我 所以我決定同A分手同B一齊 算唔算俾咗?
精神出軌算唔算?定係要扑左先計?
我並不懦弱,你比誰都懂
🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬

綠帽之歌🚬

一世都唔想戴

比人戴

點先算比 如果同a拍緊 同b傾計 點知b鍾意左我 所以我決定同A分手同B一齊 算唔算俾咗?
精神出軌算唔算?定係要扑左先計?

我覺得精神已經算

我係話緊學校on99

感動

我永遠都會支持你

唔攰唔可以搵?

唔會阻

感動

我永遠都會支持你

唔攰唔可以搵?

你讀書休息都可以搵我架

打錯字原來

攬住一齊死咁話?

陪你等

未 好頹廢咩都未整

快d執下啦 如果唔係執唔切

感動

我永遠都會支持你

唔攰唔可以搵?

你讀書休息都可以搵我架

打錯字原來

搵你做咩

感動

我永遠都會支持你

唔攰唔可以搵?

唔會阻

係唔會影響到你嘅情況底下你就搵我啦
希望你會掛住我

攬住一齊死咁話?

陪你等

未 好頹廢咩都未整

快d執下啦 如果唔係執唔切

其實都冇咩執 執d衫就可以 帶個轉插
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞