[別問你的痛要怎麼解脫] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

做咩又搵佢

佢鍾意咗第個喎 我覺得你好唔抵 咁難得放低咗個前度 又要為呢個人上山

佢地唔會長 mk妹點會認真呀

我都成日俾人話我

做乜咁衝動

因為我由未同條仆街分手嘅時候就已經好想睇
由佢未上等到佢上 上左又冇人肯同我睇
難得有人主動話同我睇
一個興奮就話好

你啲fd唔得閒?

你咁勁 夠膽睇

我專睇鬼片

真心好勁

其實我好驚 但我好鍾意睇
我係嗰啲由開場叫到尾 捉實隔離個d人
點解男人咁鍾意mk妹?

我都想知

MK妹正

上個星期先係隔離見到有個post話依家港女氾濫 MK妹變左珍品

港女

港女你一定有樣 有錢 有上進心 有穩定職業 有父幹 有車 有樓 etc.
MK你要有樣 然後同佢嚟個速食文化愛得轟轟烈烈 就可以準備飛/被飛

我乜都無 等單機

你個名好長
點解男人咁鍾意mk妹?

我都想知

我d ex冇再拍拖/冇食mk妹是否值得高興?
btw咁毒 除左我撩佢地應該冇人會主動搵佢地

你就好啦....嗰個垃圾ex同我散完之後條條都係mk妹 不過佢本身都mk

除左我 佢地身邊冇乜女
3年嗰個毒到。。。我sd錯左張同佢對話嘅cap圖比同班嘅同學 人哋問我做咩造佢 啲人覺得佢唔會講個啲嘢

佢係咪唔會主動識人架
點解男人咁鍾意mk妹?

我都想知

我d ex冇再拍拖/冇食mk妹是否值得高興?
btw咁毒 除左我撩佢地應該冇人會主動搵佢地

你就好啦....嗰個垃圾ex同我散完之後條條都係mk妹 不過佢本身都mk

除左我 佢地身邊冇乜女
3年嗰個毒到。。。我sd錯左張同佢對話嘅cap圖比同班嘅同學 人哋問我做咩造佢 啲人覺得佢唔會講個啲嘢

可以話你拯救左3年嗰個 令佢曾經相信愛情 亦都教識佢感情一定要慎重

咩事

做咩又搵佢

佢鍾意咗第個喎 我覺得你好唔抵 咁難得放低咗個前度 又要為呢個人上山

之前有個同學個樣好MK 佢好憎人哋話佢MK
但係一睇相就覺得佢好MK
點解男人咁鍾意mk妹?

我都想知

MK妹正

上個星期先係隔離見到有個post話依家港女氾濫 MK妹變左珍品

港女

港女你一定有樣 有錢 有上進心 有穩定職業 有父幹 有車 有樓 etc.
MK你要有樣 然後同佢嚟個速食文化愛得轟轟烈烈 就可以準備飛/被飛

我乜都無 等單機

單機大聯盟
點解男人咁鍾意mk妹?

我都想知

MK妹正

港女

我乜都無 等單機

你又當我冇到

因為我由未同條仆街分手嘅時候就已經好想睇
由佢未上等到佢上 上左又冇人肯同我睇
難得有人主動話同我睇
一個興奮就話好

你啲fd唔得閒?

你咁勁 夠膽睇

我專睇鬼片

真心好勁

之前俾個垃圾ex逼我同佢睇 我成程合埋眼 佢嗰陣不停叫我開眼

做咩又搵佢

我都成日俾人話我

外表係mk

做咩又搵佢

佢可能真係無辜架
私底下好乖

我都成日俾人話我

兔仔應該係靚女嚟
點解男人咁鍾意mk妹?

我都想知

MK妹正

港女

我乜都無 等單機

單機大聯盟

你個名好長

仲多我一隻字 有咩心事就盡情講啦
點解男人咁鍾意mk妹?

我都想知

MK妹正

港女

我乜都無 等單機

你又當我冇到

你同人地去睇戲啦

佢可能真係無辜架
私底下好乖

MK妹正

港女

我乜都無 等單機

你又當我冇到

你同人地去睇戲啦

你唔理屎屎 你死緊

你啲fd唔得閒?

你咁勁 夠膽睇

我專睇鬼片

真心好勁

之前俾個垃圾ex逼我同佢睇 我成程合埋眼 佢嗰陣不停叫我開眼

佢係咪鍾意虐待你
Never planned that one day I'd be losing you

MK妹正

港女

我乜都無 等單機

你又當我冇到

你同人地去睇戲啦

你唔理屎屎 你死緊

我都成日俾人話我

兔仔應該係靚女嚟

化妝打扮過可能係掛
卸妝之後,不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞