[別問你的痛要怎麼解脫] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

我永遠都會支持你

唔好喊啦 你攰嘅時候就上嚟搵我啦

唔攰唔可以搵?

咁你要讀書 會忙架嘛 你休息嘅時候就可以搵我
要你平時都搵我 驚阻到你溫書

你讀書休息都可以搵我架

打錯字原來

因為睇唔明所以冇覆你
我並不懦弱,你比誰都懂
🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬

只是為什麼眼淚會流 我也不懂

綠帽之歌🚬

一世都唔想戴

比人戴

點先算比 如果同a拍緊 同b傾計 點知b鍾意左我 所以我決定同A分手同B一齊 算唔算俾咗?
精神出軌算唔算?定係要扑左先計?

我覺得精神已經算

之前三年嗰個同我講 精神出軌比肉體出軌更加可恥

感動

我永遠都會支持你

唔攰唔可以搵?

唔會阻

係唔會影響到你嘅情況底下你就搵我啦
希望你會掛住我

會掛住你

攬住一齊死咁話?

唔係 好多人都面對緊呢個問題 應該會有解決辦法出嚟掛

唉 唔知 等緊朋友諗成點
我自己有哂選擇 等埋佢 再決定

陪你等

等緊 應該聽日先覆 你執左行李未

未 好頹廢咩都未整

快d執下啦 如果唔係執唔切

其實都冇咩執 執d衫就可以 帶個轉插

去邊到旅行

攬住一齊死咁話?

陪你等

未 好頹廢咩都未整

去邊到旅行

你食撚左屎未

邪念只係一時 千奇唔好比自己墮落 到你想番轉頭個陣已經無機會

唔好做呀...諗下算啦 真係冇得返轉頭架

下 無啦啦發燒 係咪諗緊點放條友飛機?

攬住一齊死咁話?

陪你等

未 好頹廢咩都未整

去邊到旅行

執埋蒲公英入喼
記得上次去旅行之前 好似一個月見左兩次 佢話就去旅行 所以唔洗見咁多
咁我就話 咁去左旅行連續見咁多日 咪之後半年都唔見
原來我錯左 唔係半年 係一世都唔再見
其實個心仲係好掛住佢

唔想見你咋嘛 可能嗰陣已經開始淡
不過係咁㗎啦
我三年嗰個明明study leave嗰時 兩日冇見就嘈到成個月冇見咁
我都係鍾意啲痴身嘅男仔
太獨立唔啱我

我都係 我都想有個人成日管我 痴下我

唔攰唔可以搵?

唔會阻

希望你會掛住我

會掛住你

陪你等

未 好頹廢咩都未整

去邊到旅行

唔攰唔可以搵?

唔會阻

希望你會掛住我

會掛住你

陪你等

未 好頹廢咩都未整

去邊到旅行

陪你等

未 好頹廢咩都未整

去邊到旅行

你食撚左屎未

你個好灰一出現又喺度話佢
記得上次去旅行之前 好似一個月見左兩次 佢話就去旅行 所以唔洗見咁多
咁我就話 咁去左旅行連續見咁多日 咪之後半年都唔見
原來我錯左 唔係半年 係一世都唔再見
其實個心仲係好掛住佢

唔想見你咋嘛 可能嗰陣已經開始淡
不過係咁㗎啦
我三年嗰個明明study leave嗰時 兩日冇見就嘈到成個月冇見咁
我都係鍾意啲痴身嘅男仔
太獨立唔啱我

我諗佢都係努力既人...
佢成日都好多野做 成日都話唔夠時間
其實由一個月見兩次果陣開始 已經覺得佢唔同左 之後先引申左好多好多問題
我都唔識分 究竟係佢淡左定我chur多左佢 定係我chur多左佢令佢無癮 令佢淡左

其實我都有問題 我一直覺得自己咁樣對佢好好 但冇諗過佢究竟想唔想咁 係我搞成咁 如果我約多啲佢 咁佢可能唔會走

陪你等

未 好頹廢咩都未整

去邊到旅行

幾時去呀

陪你等

未 好頹廢咩都未整

去邊到旅行

之前同八婆去濟州

陪你等

未 好頹廢咩都未整

去邊到旅行

執埋蒲公英入喼

我都想啊

佢有上連登? 可能聽日問你呢

陪你等

未 好頹廢咩都未整

去邊到旅行

你食撚左屎未

未 好頹廢咩都未整

去邊到旅行

之前同八婆去濟州

佢有上連登? 可能聽日問你呢

佢有上

未 好頹廢咩都未整

去邊到旅行

你食撚左屎未

作死你呀

未 好頹廢咩都未整

去邊到旅行

幾時去呀

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞