[別問你的痛要怎麼解脫] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
真的要睡了 晚安屎屎

我都諗住覆埋你幾句就瞓
聽日見 good night
好痛苦.......
早晨 唔知點解呢兩日又係咁放負

放左假無嘢做轉移情感
完左啦 唔知點振作
完左啦 唔知點振作

慢慢黎 雖然真係好辛苦 但會做到

放左假無嘢做轉移情感

可能係 仲要琴日個fd叫我比佢睇下我ex個樣
又要搵返佢啲相 夜晚又灰左輪
完左啦 唔知點振作

唔想放手 但知再chur都冇用
好想訓 希望喊夠可以訓到
完左啦 唔知點振作

唔想放手 但知再chur都冇用
好想訓 希望喊夠可以訓到

越chur佢只會越走 覺得你越煩
唔捨得都要放手 當係對佢既最後一份愛
偷偷留名
唔想返工 又要出差手
唔想返工 又要出差手

出差
兩年幾感情,被分手兩個星期左右,痛哭咗幾日,今日突然發現放低哂,諗起佢竟然無唔捨得,見到關於佢嘅嘢諗一諗就無再傷感 會唔會太快 好彩佢一分手就搵sp,交友app先令我心死得咁快 我諗要放低一個人,就係要知道佢已經唔再愛你呢個事實,分手一定會唔捨得架啦,但係唔捨得唔代表愛,真係愛嘅唔會分手 大家曾經愛過一場就算啦,喊完發洩完就move on啦,被分手嘅更加要活得比佢精彩
發夢都夢到返工
好撚攰呀
繼續放假
繼續放假

放左假無嘢做轉移情感

唉 一放假就頹好辛苦
發夢都夢到返工
好撚攰呀

試過夢見自己返工起身即刻嘔
兩年幾感情,被分手兩個星期左右,痛哭咗幾日,今日突然發現放低哂,諗起佢竟然無唔捨得,見到關於佢嘅嘢諗一諗就無再傷感 會唔會太快 好彩佢一分手就搵sp,交友app先令我心死得咁快 我諗要放低一個人,就係要知道佢已經唔再愛你呢個事實,分手一定會唔捨得架啦,但係唔捨得唔代表愛,真係愛嘅唔會分手 大家曾經愛過一場就算啦,喊完發洩完就move on啦,被分手嘅更加要活得比佢精彩

但當你無法祝福佢個陣

其實自己到頭黎有無愛過佢?
我祝福唔到佢

放左假無嘢做轉移情感

唉 一放假就頹好辛苦

分手兩個月都係放緊假
開頭日日出街 唔敢係屋企
發夢都夢到返工
好撚攰呀

試過夢見自己返工起身即刻嘔

我依家就係好唔舒服好想嘔
屌,邊鳩個發明朝早返工咁on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞