[別問你的痛要怎麼解脫] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
終於搞掂條女啦

你?

終於搞掂條女啦

你?

出pool了
終於搞掂條女啦

你?

出pool了

搞返好佢, 佢個hdd 壞撚左

你可以找到更好的

首先要放得開自己
我已經知同佢無可能
但個傷口好似好難好得返
唔想搵水泡亦識唔到新對像

你唔放開佢點搵 有時唔係冇新對象
而係你肯唔肯放開自己去比人哋認識比人哋了解?
其實對象唔係冇 但見到人哋行前一步我就會退後一步 咁樣點有可能會有新對象

唔好話識人 我連擴大圈子都做唔到
琴日出街一見商場多人就即刻走
鳩下鳩下咁

我都驚 社交恐懼咁
要走出comfort zone唔易

出黎

唔好講就凶狠

襯未開學你地快啲約出黎啦

約埋你韓燒

我唔要做電燈膽

點會
終於搞掂條女啦

個客?

早幾個月砌既女

終於搞掂條女啦

個客?

早幾個月砌既女

因咩事而分 唔怕可以講多少少嚟聽聽

佢話我管得佢嚴 又覺得我同以前d女同學有路
分左手仲要一直比假希望我,話仲有機會一齊佢仲好鍾意我 但係原來佢喺分左手一個禮拜就已經搵其他仔 仲要唔只一個 仲話我係咪鍾意左第二個先咁絕 佢連搵到份工都要搵埋個男仔一齊去做 拖撚左我三個禮拜 原來一路都係呃尻緊我

如果我繼續比佢呃落去就隨時帶帽 好彩走得切
佢仲要覺得我去關心佢擔心佢係好煩既事,但係轉過頭就話d男仔只係關心佢 最撚on9既係佢之前轉左電話號碼,冇一個男仔知 點解人地仲搵到佢?除非係佢自己主動搵人姐

算啦 佢咁樣屈你 將啲責任比晒你 好似自己冇錯咁 唔洗因爲咁而怪自已

我知自己都有錯 我都盡哂力去補救 但係原來佢只係當我狗咁玩

名份上你曾經係男朋友 但實質上你可能只係佢其中一隻兵仔

我明 我每日都同自己講,佢係個臭閪騎牛搵馬,係好撚污糟,同緊人扑野 但係如終都係未放得低

鍾意有挑戰性嘅愛情?
終於搞掂條女啦

你?

出pool了

終於搞掂條女啦

你?

出pool了

hdd最後都係宣告真正死亡?

你可以找到更好的

首先要放得開自己
我已經知同佢無可能
但個傷口好似好難好得返
唔想搵水泡亦識唔到新對像

你唔放開佢點搵 有時唔係冇新對象
而係你肯唔肯放開自己去比人哋認識比人哋了解?
其實對象唔係冇 但見到人哋行前一步我就會退後一步 咁樣點有可能會有新對象

唔好話識人 我連擴大圈子都做唔到
琴日出街一見商場多人就即刻走
鳩下鳩下咁

我都驚 社交恐懼咁
要走出comfort zone唔易

我又冇乜嘢 但今日嗰個聚會我真係冇乜點講嘢 冇人理我

你要飛了

飛之前同我去

佢去邊

呵呵 佢拒絕我唔同我去

佢咁都拒絕

不如我約你算
終於搞掂條女啦

個客?

早幾個月砌既女

假象

分左手仲要一直比假希望我,話仲有機會一齊佢仲好鍾意我 但係原來佢喺分左手一個禮拜就已經搵其他仔 仲要唔只一個 仲話我係咪鍾意左第二個先咁絕 佢連搵到份工都要搵埋個男仔一齊去做 拖撚左我三個禮拜 原來一路都係呃尻緊我

佢仲要覺得我去關心佢擔心佢係好煩既事,但係轉過頭就話d男仔只係關心佢 最撚on9既係佢之前轉左電話號碼,冇一個男仔知 點解人地仲搵到佢?除非係佢自己主動搵人姐

算啦 佢咁樣屈你 將啲責任比晒你 好似自己冇錯咁 唔洗因爲咁而怪自已

我明 我每日都同自己講,佢係個臭閪騎牛搵馬,係好撚污糟,同緊人扑野 但係如終都係未放得低

鍾意有挑戰性嘅愛情?

player無誤

你要飛了

飛之前同我去

佢去邊

呵呵 佢拒絕我唔同我去

佢咁都拒絕

不如我約你算

飛之前同我去

佢去邊

呵呵 佢拒絕我唔同我去

佢咁都拒絕

不如我約你算

唔好理佢啦
終於搞掂條女啦

你哪來條女?

係咪嗰個男仔?

出黎

唔好講就凶狠

襯未開學你地快啲約出黎啦

約埋你韓燒

一齊去

係咪嗰個男仔?

鍾意有挑戰性嘅愛情?

player無誤

有時有啲嘢唔經過唔知道原來會咁難受 當買個教訓比自己
情傷係要慢慢走番出去 如果可以一下走到出去 我地都唔會係到

佢去邊

呵呵 佢拒絕我唔同我去

佢咁都拒絕

不如我約你算

你唔出

佢去邊

呵呵 佢拒絕我唔同我去

佢咁都拒絕

不如我約你算

你唔出

我毒 點似你
終於搞掂條女啦

你?

出pool了

hdd最後都係宣告真正死亡?

應該係, 但呢個新SSD 我唔識分 partition
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞