[英雄聯盟] LOL 賽事討論區 #12

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
RNG個陣坦撚到呢

小虎球女呢個大令到震
睇狀態同meta 我睇好rng 3:1

個位冇視野 個大食到正一正

前期下路凱特琳比路西恩打穿左

路西恩打線唔係好撚勁架咩 不過凱特後期真係發揮唔到

路西恩打線勁 , 但凱特能手長 , 買個多蘭盾有心歸住農 , 其實正常唔會出咩大事

Rng頭兩局個bp基本上係完全犧牲uzi
真係靠佢自己

呢家rng唔係S3/43royal
UZI要"希"生自己幫個隊伍

隊友依家可靠 唔洗舉重
想睇小狗玩汎
想睇小狗玩汎

又樹人又盛唔會出架喇
想睇小狗玩汎

又樹人又盛唔會出架喇

其實我一直覺得汎打坦好勁

但係大坦meta 佢反而唔勁 , 坦太多cc , 汎幾痛都根本輸出唔到
有冇人睇緊LPL

小虎球女呢個大令到震

路西恩打線勁 , 但凱特能手長 , 買個多蘭盾有心歸住農 , 其實正常唔會出咩大事

真係靠佢自己

咁都叫犧牲?
3ban mystic
自己仲要後pick
有冇人睇緊LPL

小虎球女呢個大令到震

真係靠佢自己

咁都叫犧牲?
3ban mystic
自己仲要後pick

大約係自損8000損敵1萬咁既戰術
老山一冇咗隻科加斯同酒桶就什麼都不是
之前唔係跳舞跳得好開心嘅咩

好狗
9分鐘爆下塔
全部殘血
全部殘血

跳上去閃返黎

虐菜專家, 打勁隊就收皮果隻
見到we揀樹人既團戰 終於明白點解rg係咁揀樹人 唔ban曹格 但rg做唔到we既團戰
uzi隻霞都幾廢
xiye關門打狗
又有得睇AHQ小組出局
見到we揀樹人既團戰 終於明白點解rg係咁揀樹人 唔ban曹格 但rg做唔到we既團戰

樹人係會戰既發揮>曹格4倍以上,除非曹格肥到太誇張
曹格SOLO Q就勁 比賽放住JG位難GANK,放上路又擋唔到分推,又腳短無強開戰既能力
下下比賽都拖到咁耐之餘仲要比曹格食到層數,真係講就易

樹人掉返轉,閃WRQ就已經可以對成個戰局有好大影響能力
6LV前就算比人塔殺都有被動有W
曹格?
uzi隻霞都幾廢

打團無問題
最大問題係下路貪多左一波兵
結果輸左一血塔
uzi
瘋狂互反野區
Uzi uzi

樹人係會戰既發揮>曹格4倍以上,除非曹格肥到太誇張
曹格SOLO Q就勁 比賽放住JG位難GANK,放上路又擋唔到分推,又腳短無強開戰既能力
下下比賽都拖到咁耐之餘仲要比曹格食到層數,真係講就易

樹人掉返轉,閃WRQ就已經可以對成個戰局有好大影響能力
6LV前就算比人塔殺都有被動有W
曹格?

lms 送頭送到飛天 , 薯格緊係勁啦 , 閒閒地都十幾層

game5
26分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞