[英雄聯盟] LOL 賽事討論區 #12

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
IG KOG一出黎就俾人殺左, 含都含唔切
rookie條蛇同閪有得鬥
閪應該最後一年
中出左 又咁撚廢 冇得唔退落去開台

講左幾多年最後一年
閪應該最後一年

講左幾多年最後一年

還我西門= =
閪應該最後一年

講左幾多年最後一年

還我西門= =

還我大醬油= =
閪應該最後一年

講左幾多年最後一年

還我西門= =

還我大醬油= =

泡菜score
支那廠長
台狗閪
NA大師兄
EU soaz
再戰十年
IG AD ON9仔閃入去a
IG AD ON9仔閃入去a

Ig雙人線由古至今都係破口 無一個勁
冠軍得170萬台紙咁少?

應該唔係好旨在 , 都係靠d電競牌子贊助同賣廣告

點會唔旨在 佢地人工好奀架咋
工商都係每人幾萬台幣

我諗一線隊d 人 , 平均都四五萬台幣一個月

選手連後勤咁多人 , 170 萬真係唔係d咩錢 , 可能只係fw 一兩個月既營運費

閃電狼每年蝕緊過千萬港紙 你話在唔在意

小畢姐都出到聲閃電狼係蝕到入肉

一線隊選手月薪8萬台紙wo
有啲仲貴 maple karsa果啲LPL本身搵過既

LPL 中遊都2~3皮人仔一個月

閃電狼都咁低人工?

s5果陣karsa話過na想挖佢,人工好似高幾倍
Ig同ahq 2個雷西
chawy好撚慘,有follow佢ig就知佢根本係ahq唔開心,當年以為光頭佬係伯樂,點知出左一年光頭佬就唔教又換翻閪出來,贏game功就閪拎,輸game又要出來救世界,救唔到就佢孭獲,明明唔太差,但永遠活係人地之下咁,垃圾綠茶肯定係加速將ahq推向黃昏嘅人
Ig同ahq 2個雷西

ahq d ban pick好撚劣

綠茶係咁上下LV
chawy好撚慘,有follow佢ig就知佢根本係ahq唔開心,當年以為光頭佬係伯樂,點知出左一年光頭佬就唔教又換翻閪出來,贏game功就閪拎,輸game又要出來救世界,救唔到就佢孭獲,明明唔太差,但永遠活係人地之下咁,垃圾綠茶肯定係加速將ahq推向黃昏嘅人

chawy想去既話RG應該會收
點都會有隊收,留係AHQ就比人雪
得閒出黎做下箭靶
閪應該最後一年

講左幾多年最後一年

還我西門= =

還我大醬油= =

泡菜score
支那廠長
台狗閪
NA大師兄
EU soaz
再戰十年

score起碼都tier 1嘅
ahq d ban pick好撚劣

綠茶係咁上下LV

真係唔撚明 , 第一場穿唔到上路就完全放棄打上

chawy想去既話RG應該會收
點都會有隊收,留係AHQ就比人雪
得閒出黎做下箭靶

除左LMS有咩隊會收留佢
閪應該最後一年

講左幾多年最後一年

還我西門= =

還我大醬油= =

泡菜score
支那廠長
台狗閪
NA大師兄
EU soaz
再戰十年

score起碼都tier 1嘅

大師兄係NA都算係tier1黎既
出國好似會做左uzi既私家雞
不過之前睇訪問chawy d英文好似都唔差

新加坡人 , 中英文一定好
Albis又yellowstar
老山閃 , 唔知會比人笑幾耐
老山閃 , 唔知會比人笑幾耐

新加坡仔不嬲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞