[英雄聯盟] LOL 賽事討論區 #12

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

應該係mmd同karsa d柒野
所以fw愈黎愈多人黑

唔准講我lms 第一上路mmd

佢地d 私生活好潔淨架

其實仲有個support
clg係除左外卡最爛既隊

根本成隊都串串貢架啦 , 唔係呢一兩年稱霸左lms , 侉地真係賤過地底泥

唔怪我閪仲可以呃飯食

西門我其實冇咁嬲 , 因為佢呢d 呃飯食係後勤問題多於選手 , 教練唔俾 , 唔通佢自己衝入場比戴咩

呢句又真贏左兩場都要格硬換閪出黎

所以我對西門冇咁反感 , 佢fans 多開台呃飯食冇問題

但比賽出唔出佢 , 真係完全唔係佢可以決定 , 佢都係做番自己 , 你要出我都冇計
點解fofo同karsa咁似樣

所以fw愈黎愈多人黑

佢地d 私生活好潔淨架

根本成隊都串串貢架啦 , 唔係呢一兩年稱霸左lms , 侉地真係賤過地底泥

唔怪我閪仲可以呃飯食

西門我其實冇咁嬲 , 因為佢呢d 呃飯食係後勤問題多於選手 , 教練唔俾 , 唔通佢自己衝入場比戴咩

但比賽出唔出佢 , 真係完全唔係佢可以決定 , 佢都係做番自己 , 你要出我都冇計

出佢咪睇佢點賣笑囉
點解fofo同karsa咁似樣

有少少吸毒feel
fofo 係mvp

實至名歸

Fofo

唔知佢張約仲有幾耐 , 其實有心打試下轉隊

係jt 真係同養佬冇分別
Betty有啲緊張

唔怪我閪仲可以呃飯食

出佢咪睇佢點賣笑囉

我覺得台灣少左個敢言既人 去屌每隊既不足

次次開頻道都係聽到主持不停吹奏
門爺首發

唔怪我閪仲可以呃飯食

出佢咪睇佢點賣笑囉

我覺得台灣少左個敢言既人 去屌每隊既不足

次次開頻道都係聽到主持不停吹奏

比賽緊為左份工 , 用講笑形式暗串下都ok既 , 唔可以太盡

但叉燒/球z平時開台串過馬撚
竟然係閪
fofo 係mvp

實至名歸

Fofo

似日日舉重多D
fofo 係mvp

實至名歸

Fofo

似日日舉重多D

練左咁耐 , 咩都練夠啦

如果佢除左錢之外仲想去到更高位 , 快d 閃人
方丈
你做乜上咗去
等撚左成粒鐘都未開波
其實CHAWY勁D定我闣勁D
我覺得CHAWY

閪 適應meta 既能力好差
TF
TF
AHQ_westdoor,聽說在很久很久以前召喚峽谷只有一條路,
爲什麼現在卻有三條路是因為他的逆命再溫泉Q了一下,
聽說藍BUFF這個設計是因為要幫西門的對手維持遊戲平衡,
因為西門逆命太犯規從不缺魔,
據說被他的逆命紅牌射到的玩家身上還會流出西門夜說的血液,
西門TF從不開R,因為西門就是命運,
西門從不移動自己的TF而是移動召喚峽谷,
此外有將近10分之1台服召喚師取名是參考西門夜說這ID。
舉凡西門日說、西門夜市、開門沒說、西門夜壺、肛門內縮、至自悶沒說
以上不勝枚舉ahq_westdoor Lady Luck is smilin。
Youtube 直播留言d 人真心定假膠
差唔多都係支持閪 ahq

所以fw愈黎愈多人黑

佢地d 私生活好潔淨架

唔係betty咩
仲有人用TF
唔係玩taliyah好D咩

佢地自己ban咗
仲有人用TF
唔係玩taliyah好D咩

佢除咗tf唔識其他
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞