[英雄聯盟] LOL 賽事討論區 #12

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
lucian 勁過 CORKI?
冠軍得170萬台紙咁少?

應該唔係好旨在 , 都係靠d電競牌子贊助同賣廣告

點會唔旨在 佢地人工好奀架咋
工商都係每人幾萬台幣

起Q呢兩年疊水左好多
一開始仲話冇哂錢,依家連傳說選手都兩隊
新嗰3個女經理正到

聞說係有大陸財團入主

之前起Q新官網 條LINK係EDG 後尾改左

不過唔出奇, 蟹老闆本身都話窮到仆街 點都會撐落去

突然變左暴發戶咁

工商都係每人幾萬台幣

我諗一線隊d 人 , 平均都四五萬台幣一個月

選手連後勤咁多人 , 170 萬真係唔係d咩錢 , 可能只係fw 一兩個月既營運費

閃電狼每年蝕緊過千萬港紙 你話在唔在意

小畢姐都出到聲閃電狼係蝕到入肉

蝕到咁 , 只要成績一唔好 , 解散都似

工商都係每人幾萬台幣

起Q呢兩年疊水左好多
一開始仲話冇哂錢,依家連傳說選手都兩隊
新嗰3個女經理正到

聞說係有大陸財團入主

之前起Q新官網 條LINK係EDG 後尾改左

不過唔出奇, 蟹老闆本身都話窮到仆街 點都會撐落去

突然變左暴發戶咁

which i mean 岩岩夠隊伍洗 但唔會有太多多餘錢

工商都係每人幾萬台幣

選手連後勤咁多人 , 170 萬真係唔係d咩錢 , 可能只係fw 一兩個月既營運費

如果唔係之前個老闆被D酸民串兩句 即刻嬲到話罷賽 以後唔撚玩
仲JINX, 拉中就GG

蛇蛇呢兩場機戒人個pick 幾好

ahq 好難話ban 機戒人 , 但機戒人主動又得 , 守塔底又勁 , 下路基本上唔會點輸

仲要an 兩場ad 都冇位移

工商都係每人幾萬台幣

佢地要賺錢一定要直播,但直播都未必夠張家兄弟鬥
佢地donate 又唔係多
ad 話咁快冇閃

工商都係每人幾萬台幣

佢地要賺錢一定要直播,但直播都未必夠張家兄弟鬥
佢地donate 又唔係多

人緣問題 , fw 班友應該冇咩人緣
Youtube 直播留言d 人真心定假膠
差唔多都係支持閪 ahq

應該係mmd同karsa d柒野
所以fw愈黎愈多人黑

唔准講我lms 第一上路mmd

佢地d 私生活好潔淨架

其實仲有個support
clg係除左外卡最爛既隊

唔係betty咩

咩betty

https://www.youtube.com/watch?v=ChH916SjcKM

我講緊私生活
fw 真係識玩 , 機戒人加酒桶捉下路 , 放棄樹人

好過上場ahq 夾硬捉樹人
fw慳皮程度係去到
明明隊野得5個選手 由於RIOT D比賽有資助6個選手+1教練
佢地搵其中一個教練去做SUP 拎埋個資助

慘到
Youtube 直播留言d 人真心定假膠
差唔多都係支持閪 ahq

應該係mmd同karsa d柒野
所以fw愈黎愈多人黑

唔准講我lms 第一上路mmd

佢地d 私生活好潔淨架

其實仲有個support
clg係除左外卡最爛既隊

唔係betty咩

咩betty

https://www.youtube.com/watch?v=ChH916SjcKM

我講緊私生活

betty係同MMD去左飲酒就被人罰
繼續出閪係咪想走線
閪真心廢
西門玩蛇女棄兵都跑線 , 心裡面刺客既本質改唔到

但又俾佢殺到
明明chawy打得咁好死唔出想點
AHQ SUP RIP
呢個蛇女走位真心銅

但又俾佢殺到

講真咁樣寧願佢玩塔隆/飛斯

但又俾佢殺到

講真咁樣寧願佢玩塔隆/飛斯

選角點都係教練多過選手 , 我估綠茶唔洗西門輸線又想揾隻團戰角 , 蛇女ok , 但全game 唯一一隻買唔到鞋既角色 , 玩埋跑線係咩玩法
而家LOL電競黎講
LMS同EU應該就黎窮到收皮
得NA泡菜同強國玩到
閃狗D單捉好大陣柒沐, 但又俾佢捉到, 係咪因為閪仲柒
閃狗D單捉好大陣柒味, 但又俾佢捉到, 係咪因為閪仲柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞