[英雄聯盟] LOL 賽事討論區 #12

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
BDD 準備正式登基

我預計BDD既表演會好差
lck.final應該 LZ 1 skt 3

我feel到 對面上路同jg甚至sup都會係咁嚟

只要出BLANK

由s3做媽寶做到s7

有媽的孩子像個寶
希望劇本: skt頭兩場出blank同untera輸到仆街,最後破釜沉舟出番huni同peaunt追成2比2平手,最後一場bdd屠爆faker,龍珠first seed,huni贏番教練信心,世界賽唔帶untera

實際劇本:skt極速ko gg3比0, huni冇得上場

真係好想huni有得出啊,唔想睇untera呢d機械人式打法,求下khan打爆untera

我都好掛住huni

身為觀眾 , 我都好鍾意kt 個種all in 打法 , 希望佢有得打world , 屠下其他賽區

skt 勁到有d 悶
BDD 準備正式登基

我預計BDD既表演會好差
lck.final應該 LZ 1 skt 3

lck唔係lpl喎
0-3啦
唔願面對
琴好的起心肝睇番clg 個五場replay

我唔識形容 , 佢地又唔係唔勁 , 但硬係同台港澳中韓呢邊有一種格格不入既唔同

我唔識形容 , 佢地又唔係唔勁 , 但硬係同台港澳中韓呢邊有一種格格不入既唔同

有時佢地做完一個call/一個play

我會諗 , 咁樣做好咩?結果有時又真係好 , 觀眾又熱情

之後又會覺得後期個陣邊一邊會嬴 , 但結果同我想像又係唔同

「咁都嬴唔到等俾人gg 啦」,有時結果又俾佢地頂得住

我好似傻佬咁對住個mon 做左好多次牆頭草

再加埋d英文旁述 , 觀眾既歡呼 , 連我都好投入覺得一日未爆主堡都唔知邊隊嬴

結論: 其實都幾刺激幾好睇

有時佢地做完一個call/一個play

我會諗 , 咁樣做好咩?結果有時又真係好 , 觀眾又熱情

之後又會覺得後期個陣邊一邊會嬴 , 但結果同我想像又係唔同

「咁都嬴唔到等俾人gg 啦」,有時結果又俾佢地頂得住

我好似傻佬咁對住個mon 做左好多次牆頭草

再加埋d英文旁述 , 觀眾既歡呼 , 連我都好投入覺得一日未爆主堡都唔知邊隊嬴

結論: 其實都幾刺激幾好睇

所以一直話NA 綜藝感好強
作為uzi fans
今季rng睇起黎唔希望今年比佢拎到冠軍
作為uzi fans
今季rng睇起黎唔希望今年比佢拎到冠軍

no la RNG
唔係好常睇lpl.
想問duke係咪打得好差?
ig呢排好似都係出the shy
唔係好常睇lpl.

溝通問題
唔係好常睇lpl.

溝通問題

都冇咩邊個韓仔過左lpl 係會keep 住勁

一係就當養老 , 仲有少少鬥志既就打一兩年賺夠就閃人
唔係好常睇lpl.

溝通問題

都冇咩邊個韓仔過左lpl 係會keep 住勁

一係就當養老 , 仲有少少鬥志既就打一兩年賺夠就閃人

rookie scout 都算勁既
EASYHOON就
duke 出場
duke 出場

頭先the shy逆風咬死滿血smlz
唔明 duke 出場 同 the shy 有咩分別 , 又係用曹格 , 你話如果用唔同英我覺得先有人員調動既必要 , 除非條友打得好差 , 如果唔係換黎換去有咩意義 , 好似前兩日 閪 同 chawy 咁 , 本來以為 閪 出場會用刺客 , 然後成隊轉左打法咁 , 結果又係用個d英
, 打到尾都唔知有咩分別 , 可能我銅牌仔睇唔明
唔明 duke 出場 同 the shy 有咩分別 , 又係用曹格 , 你話如果用唔同英我覺得先有人員調動既必要 , 除非條友打得好差 , 如果唔係換黎換去有咩意義 , 好似前兩日 閪 同 chawy 咁 , 本來以為 閪 出場會用刺客 , 然後成隊轉左打法咁 , 結果又係用個d英

我覺得上場the shy打得好差喎
岩岩逆轉既可能性就係佢身上.
佢有閃個陣 開加速 w flash 配lulu r應該係無解秒ad
但係佢一次都無試過. 比人拖到死最後要j4第1個入場比人秒同時哂左lulu招大

佢有閃個陣 開加速 w flash 配lulu r應該係無解秒ad
但係佢一次都無試過. 比人拖到死最後要j4第1個入場比人秒同時哂左lulu招大

頭先duke果下閃

但係個ad唔係有大絕可以避咩 , 點會咁易咬到

同埋第二場個選角明顯係要j4先手配lulu大 , 對面四隻有位移技一隻有無敵 , 曹格先手係打唔到
你再對比下一二三場既選角 , 其實同邊個用曹格係冇關係
又換返 the shy

然後diu你老母又係曹格
咁咪幾好 , 曹格有咩好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞