[英雄聯盟] LOL 賽事討論區 #12

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
初段老山ZIV想DIVE MMD
如果ziv唔係快d兵半步入左去坦塔
係咪應該好大機會收到頭

佢W完再R之後閃走有機會走到 , 你可能要交兩閃去硬殺佢 , 不過就算殺到都可能要一換一

利申 : 銅牌尻吹
係咪真係lck討論區
lms冇人睇

YES
[英雄聯盟] LCK 賽事討論區 #12

老山條垃圾成日都係扣大. 淨係想用黎收頭 垃圾

老山條垃圾成日都係扣大. 淨係想用黎收頭 垃圾

算啦 , 成個陣都好難打 , all in 陣 , 打唔爆人咪等自爆
Youtube 直播留言d 人真心定假膠
差唔多都係支持閪 ahq

應該係mmd同karsa d柒野
所以fw愈黎愈多人黑

唔准講我lms 第一上路mmd

佢地d 私生活好潔淨架

其實仲有個support
clg係除左外卡最爛既隊

唔係betty咩

咩betty
Youtube 直播留言d 人真心定假膠
差唔多都係支持閪 ahq

應該係mmd同karsa d柒野
所以fw愈黎愈多人黑

唔准講我lms 第一上路mmd

佢地d 私生活好潔淨架

其實仲有個support
clg係除左外卡最爛既隊

唔係betty咩

咩betty

https://www.youtube.com/watch?v=ChH916SjcKM
賣咁耐廣告
賣咁耐廣告

lms 成鬼日一大堆無聊野 , 拉到一個bo5老撚咁長
LMS 間場真係史上最撚耐

岩岩早過LPL 5分鐘打完

LPL依家BP緊 LMS仲未開始 屌你
冠軍得170萬台紙咁少?

為錢最重要 , 大把fans 睇

lms bp果時 lpl仲打緊第2場
依家第4場開波

應該唔係好旨在 , 都係靠d電競牌子贊助同賣廣告

點會唔旨在 佢地人工好奀架咋
工商都係每人幾萬台幣
仲閪門
MMD真係好撚柒

工商都係每人幾萬台幣

我諗一線隊d 人 , 平均都四五萬台幣一個月

選手連後勤咁多人 , 170 萬真係唔係d咩錢 , 可能只係fw 一兩個月既營運費
ahq ban哂d坦去針爆上路仲有一線生機啦

工商都係每人幾萬台幣

起Q呢兩年疊水左好多
一開始仲話冇哂錢,依家連傳說選手都兩隊
新嗰3個女經理正到
LPL Playoff個種1:0開局真係好撚柒肉酸
LPL Playoff個種1:0開局真係好撚柒肉酸

費時d隊去到後段放心鳩玩練兵/走線 , 要每一隊都盡全力爭高順位

其實對觀眾同整個聯賽水平都係好事黎
the shy 1lv兵黎之前用科加斯同惡魚隻抽仲要打贏埋

工商都係每人幾萬台幣

我諗一線隊d 人 , 平均都四五萬台幣一個月

選手連後勤咁多人 , 170 萬真係唔係d咩錢 , 可能只係fw 一兩個月既營運費

閃電狼每年蝕緊過千萬港紙 你話在唔在意

小畢姐都出到聲閃電狼係蝕到入肉
仲JINX, 拉中就GG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞