[英雄聯盟] LOL 賽事討論區 #12

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
廠長係都要pick卡力斯...

恭喜IG
咁快打到第5場
老山好撚廢

最憎佢
成日串柒柒 有啲野要還既

q拎左隻BUG英贏RG仲係到串柒柒

咪係
係咁農 然後齊裝打交
除左豬女係有帶風向 其他幾場佢做過咩
冇睇ban pick, 點解ziv唔拎番yasuo對納兒

MMD 納兒 後選
冠軍得170萬台紙咁少?

應該唔係好旨在 , 都係靠d電競牌子贊助同賣廣告

點會唔旨在 佢地人工好奀架咋
工商都係每人幾萬台幣

我諗一線隊d 人 , 平均都四五萬台幣一個月

選手連後勤咁多人 , 170 萬真係唔係d咩錢 , 可能只係fw 一兩個月既營運費

閃電狼每年蝕緊過千萬港紙 你話在唔在意

小畢姐都出到聲閃電狼係蝕到入肉

一線隊選手月薪8萬台紙wo
有啲仲貴 maple karsa果啲LPL本身搵過既

LPL 中遊都2~3皮人仔一個月
老山好撚廢

最憎佢
成日串柒柒 有啲野要還既

q拎左隻BUG英贏RG仲係到串柒柒

咪係
係咁農 然後齊裝打交
除左豬女係有帶風向 其他幾場佢做過咩

帶風向? 帶逆風
閪 退場
邊個上都係FW羸架啦
閪 退場

留名睇chway贏2場之後換返閪
西哥:冠軍俾你 , 開幾日直播賺得多過你地
閪 退場

CHWAY上咪又係輸 隻JG差咁多
閪 退場

岩呀 , 我都想係咁 , 咁撚中意閪唔知做乜尻
冠軍得170萬台紙咁少?

應該唔係好旨在 , 都係靠d電競牌子贊助同賣廣告

點會唔旨在 佢地人工好奀架咋
工商都係每人幾萬台幣

我諗一線隊d 人 , 平均都四五萬台幣一個月

選手連後勤咁多人 , 170 萬真係唔係d咩錢 , 可能只係fw 一兩個月既營運費

閃電狼每年蝕緊過千萬港紙 你話在唔在意

小畢姐都出到聲閃電狼係蝕到入肉

一線隊選手月薪8萬台紙wo
有啲仲貴 maple karsa果啲LPL本身搵過既

LPL 中遊都2~3皮人仔一個月

閃電狼都咁低人工?
ahq識玩呀 換chawy出黎輸左game3就賴哂佢度
我閪又贏一場
我閪又贏一場

我閪又贏一場

我閪又贏一場

岩呀 , 佢老味上次臨嬴想換隻閪出黎拎尾彩點知輸撚左 , 今次就輸就換 chawy 出黎受靶 , 賤格
閪應該最後一年
中出左 又咁撚廢 冇得唔退落去開台
再拖落去IG應該會贏
屌你老母仲賣緊廣告
屌你老母仲賣緊廣告

為甚麼你會有最新的ps4 pro
屌你老母仲賣緊廣告

為甚麼你會有最新的ps4 pro

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞