[KPOP] K-POP 2024討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 22 Dislike
出道就3年半 音放唱過4場
你個名就算吧啦 連hanni 都贏唔過
金佳藍今晚會唔會笑到瞓唔著覺
BP上年Coachella幾認真最落力就係呢場
全靠wuli隱藏主唱🖤
呢隊行成長劇本可以行足七年
最弊佢好似覺得自己唱得好好聽咁
個啲低音鳩叫完全似自high多過唱歌
Fans吹下吹下就變咗學唱歌大
我都想講好耐,你話個團wfc賺唔到錢唔想洗錢請老師都算,呢隊野咁紅賺大把錢啦。最撚好笑係sakura akb到宜家紅足咁多年都唔改善,玩咗十幾年養成人設啲fans讚佢好努力改善,大佬佢有心改善就晨早請咗聲樂老師啦
實力上atz同le唔係同一個tier啦
忙內主唱屌打kpop三分二人四五六代邊有人有佢咁嘅唱功
返緊七仔邊得閒睇

🔥韓網熱帖評論翻譯🔥
HYBE發通稿稱LE SSERAFIM科切拉舞台
令全美沸騰惹群嘲
據韓媒報道,女團LE SSERAFIM13日在美國加州科切拉音樂節上的表演令觀眾陷入瘋狂。
LE SSERAFIM以一首ANTIFRAGILE開場,緊接著又表演了FEARLESS,The Great Mermaid等performance激烈的歌曲,贏得台下觀眾的陣陣歡呼。
LE SSERAFIM還表演了一首未公開新曲Hot & Fun,在外網及內網均熱度爆表。這首歌凸顯了組合特有的beat強烈的風格,KAZUHA的rap part尤其令人印象深刻。
此外,LE SSERAFIM還在現場樂隊的伴奏下獻唱了UNFORGIVEN,Eve, Psyche & the Bluebeard’s Wife,Perfect Night, SMART,EASY以及改編成探戈舞曲風的Fire in the belly等多首歌曲,迷倒了全場觀眾。
成員們表示:“這個夜晚我們永生難忘,感謝現場觀眾們為我們注入了無限能量,愛你們哦!”
LE SSERAFIM出道僅僅1年半就登上了科切拉舞台,她們是首支解鎖此項成就的4代女團。當日舞台服裝由組合代言的LV贊助,也引發了網絡熱議。
cr.theqoo ​​​
咁快又搶定新po
柒到咁好難睇唔到
勁心涼
6. 但是表演了40分鐘,走音也是有可能的事啊....

演唱會咪開嘴,40mins係難啲嘅
(空降西必須死)
AKB 十幾人MV 一人唱一句簡單郁兩揮揮手就係跳舞個隻,差咁多
點會TRAIN到

AKB好似咁耐卒業個班,無邊幾個係做到歌手
d fans唔係話櫻花以前把聲爛左 倒嗓唱唔到咩
【熱帖】實時BABYMONSTER《SHEESH》電臺live,原聲大碟👍🏻
https://x.com/energysobi/status/1779698186116010383?s=46&t=zj9Gv8lXUNMOfSITRXb1Tg
剛剛遇到LE大炒車,所以BM唱到好反差太大食到個勢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞