[KPOP] K-POP 2024討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 22 Dislike
呢篇潛力文又喺邊度抄出嚟?
個人感想
ATEEZ細公司靠自己實力一步一步踏上Coachella,好難相提並論
俾大家睇下kpop的驕傲
經過LSF同Illit炒車之後
我估New Jeans唱功都係咁差
只係出道咁耐以黎冇點唱live,歌又比較簡單
又有另外兩隊墊屍底,所以一直冇點畀人challenge過
閔媽心諗又贏
所以咪減少打歌次數唔洗ENCORE
去年底的某一天,
我因爲一場嚴重車禍事件昏迷了三個月之久,醫生說我下半輩子基本就是個植物人了。直到最近護士替我打完點滴後打開了YouTube ,放了le sserafim的live舞台。突然間,我不知哪來的力量整個人爬起來就把電視砸了。
這他媽的在唱什麼東西啊!

唔輸泳勳
潮文feel
會變新潮文
我覺得個表演好有深度
其實最難聽係佢
櫻花都識收細啲
TO NMIXX
係咁㗎啦 自己營運能力垃圾怪得人咩 俾塊寶石你 你都要識雕琢 玉不琢不成器 大家都知 唔好問點解人地實力平平都紅得起 應該問自己點解有實力都紅唔起
許solo唔係浪得虛名
到底係邊個講埋啲嘢咁無恥
咁搶口
下午個時聽第一首聽到副歌前已經忍唔住熄左
岩先終於鼓起勇氣再打開聽返 順便為左聽下櫻花唱成點 結果都係聽到三分二忍唔住熄左

飛去聽左陣藍鬍子夫人,好似又okay(其實因為墊音大左),直接飛去我最中意既perfect night
...允真唱完第一句真係屌出聲

到底台下既觀眾點解可以聽哂十幾首 cls又水牛又走音 櫻花竟然係唱得最好
7. HYBE真的在毀掉整個K-POP

以前ONCE都會收下把口
FEARNOT就聲大大 有HYBE有防彈係唔同D
第一首臨尾牙降係倒
啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞