[KPOP] K-POP 2024討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 22 Dislike
本身個音源分都係灌出嚟
今天ILLIT一位安可 ​​

唔怪得要削骨都比佢出道
話Dancer都俾多咗
話就話選秀 咪又係大部分內定 決賽改賽制
聽埋今日場encore live
佢哋首歌音源版究竟修咗幾多
兩個日本妹唱歌完全唔係同一把聲嚟
個杜如風咪內定
要睇選秀者配唔配合團隊特色,佳恩就算排名點高,唔配合到團隊都一樣被淘汰
得1個正常發揮,另外個大姐姐唔太入mic但已經算幫到手,其餘幾個搞唔掂
https://youtu.be/giRAxulnt0E?si=s0YKC9pwOnGY7mOg
Moka好似好sakura少少少少少
另外個位日本人都唔係好得幾多
除咗minju都搞唔掂
Wonhee唱到個句變t…his…s ti…ime…e i want
而家一位encore個一位唔重要,而係睇人搞笑
你俾Kiss Of Life or Baby Monster 個 Encore 會完全唔同
出道前吹到話女巫風...依家
老大蛇系完全唔match呢隊依家個風格

🔥韓網論壇熱帖評論翻譯🔥
LE SSERAFIM下一次回歸真的是至關重要
韓網原帖帖主稱:「LE SSERAFIM下一次回歸至關重要 從UNFORGIVEN那次回歸之後 她們在大眾眼中的形象就是一支live實力拉胯的組合 本來海外粉絲一般都會溺愛的 但是現在連他們也開始批評LE SSERAFIM的live令人失望了 EASY沒多大水花 同時HYBE又推出了新女團 而且出道曲就大爆了+KAZUHA爆出戀情, 洪恩採言論爭議
說實話 KAZUHA爆出戀情還有洪恩採的言論爭議對粉絲群體並沒有造成太大打擊 但是卻給黑粉提供了絕佳素材 所以我真的非常擔心…
下次回歸要麼就得努力練習提高live實力扭轉vocal稀爛的負面形象 要麼就得拿出一首Perfect Night那樣大眾性能打的歌曲來
無畏做自己的概念很好 但是沒有實力做依託的話 只會被嘲得更狠」
cr.pann.nate ​​​
其實有冇人覺得佢手臂睇落好肥
定係另外四個太瘦佢呢啲先係正常??
佢手臂睇落唔似有做開運動鍛鍊
講真哩單真係好假
Kiss of life有實力 歌好聽(雖然短咗啲)
點都值得一個一位
啲人話wonhee造作
我覺得點樣都唔及呢個始祖
我被佢啲假髮片吸引咗視線
都無留意到佢肥定瘦
佢啲頭髮仲假過佢啲動靜
唔好呀,佢哋一位encore好有娛樂性呀
好似睇緊某校勁band cover x japan
整完又唔靚實力又差,飯佢哋真係貪佢夠嫩口
聽佢哋唱就知邊個係日本人
係咪Yui 嚟左,話哂IU連個名都抄人
oh goodbye days 姨媽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞