[KPOP] K-POP 2024討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 22 Dislike
K-pop post係比對Kpop有興趣/中意K-pop 嘅人一齊傾下K-pop
K-pop post無任何立場
不論你係邊個歌手/團既fans
都歡迎大家討論!
大家可以係依個post
post下有關K-pop 嘅最新消息
post下最新既MV 節目 歌......
如果你係岩岩接觸/對K-pop有興趣嘅人..
可以盡情問有關K-pop 嘅問題
我相信巴打/絲打們都樂意解答

p.s.香港人用香港叫法
RV BP TWICE MMMRIIZE
紅毛 黑粉 兔瓦斯 媽媽木拉椅子

崠女孩張蚖蝧

崠女孩張蚖蝧

LM

全員美貌✓ 高音✓ 低音炮✓ 饒舌✓ 舞蹈✓ 冇mixpop ✓ 0緋聞✓ 歌好聽✓ 中國人X
文春今次

LM
好似幾襯
唔記得左開啊 屌
係幾靚仔

留名
邊個會估到世界no.1女團係le xxxx
文春曝LE SSERAFIM中村一葉正在與身高186釐米、比自己大6歲的帥哥偶像&TEAM成員古賀祐大認真交往。二人吃完烤肉上了出租汽車,做出了令人吃驚的行動.......HYBE否認了交往事實,但文春預告4日(週四)發售的《週刊文春》,將詳細報道和中村一葉有關對象的獨家照片

車震一葉
文春好撚鍾意嘅第一女團🤌🏻
咩舉動
個記者話佢哋前後腳落左車,唔係一齊返屋企應該冇事

LM
lm
d相影到咁不如唔好影
摷銀包俾車錢
「戀愛否認,偷偷密會不否認」,雖然HYBE堅決不承認二人戀愛,但中村一葉古賀祐大吃完烤肉前後隱蔽的上了豪華出租汽車後,做出了令人吃驚的行動!!!!
文春明天將詳細發佈與中村一葉有關對象的獨家照片,並公佈兩人開始親近的契機和陷入"不被允許的關係"的理由,從今年開始的「秀恩愛」的實體,還有烤肉約會的結局…

睇到硬硬地
最後男方叫女方比車錢!
急什麼,可能是在出租車上掰腿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞