[KPOP] K-POP 2024討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 22 Dislike
佢直頭每個音都控制唔到
接近走音邊緣
佢唱歌真心越嚟越難聽
唔啱key同嗌啲歌詞出嚟
Blackpink 世一
你啲要求⋯
有時都唔知樓上幾個絲打係咪FEARNOT嚟
不過有路人長期關注LE xxx識串我諗都係好事嚟嘅

唔洗睇到薯仔 許solo都已經唱得唔掂啦
成隊唱得岩岩巉巉
金采源同許允真整體唔差
但恩採真係唔撚掂
死啦比我expect嘅好
不過佢地幾醒,明知唱得唔好,用呢種咆吼嘅風格令觀眾唔focus係音準度

但係下次搵d真係唱到歌嘅去表演好冇
https://www.instagram.com/reel/C4FpaEMtemz/

咪開嘴嗰班,請拜Tom哥為師
成首勁能嘈
我覺得許solo係最令人失望嗰個...
verse無一粒高音係上到
聽左幾首
其實牙降算係唔錯
雖然幾首歌都唔算係高難度
最難嘅位antifragile臨入最後一次副歌要一段轉音再接個E5拖長
雖然轉音轉得麻麻咁但個E5拖長都叫推到上去
其他相對高音位基本上佢都包曬唱曬冇咩太大甩漏

許允真就真係唔知第幾次證明自己比人吹大左
同一part同牙降比淨音準都差左一大截
好多位為左避開唔唱直接嗌出黎就算

淨低三個不嬲都唔掂就無謂講
許允真發聲好有問題 唔知佢呢幾年搞乜
佢當年produce vocal其實都唔算係好出色但未至於差到咁
許允真而家係好有自信咁上台嗌歌
pd48嗰陣唱歌都起碼啱音 而家係唔啱音亂咁嚟
唱唔到個音就大聲嗌出嚟完全唔知做乜
最緊要係個氣氛啫是但啦
真係 外國不嬲都係玩個vibe 今次唱得幾好 收貨
【推萬轉】不看不知道 看了嚇一跳

轉發:
-這裡是牛棚嗎
-好像被暴擊的野獸喊聲
-實打實的野獸豆誕生
-現在看她們那個有實力狠人設定都覺得超丟人 怎麼辦
-啊啊啊代替羞恥看不下去了
-笑死了 這是廣播體操嗎
-熾=尹錫悅 就是說她們是kpop的總統的意思啦

又唔見其他團跳住唱 會唱得咁差
已經可以預測到上熱門,人美心善有香港fan 屎心IU世一
唔講仲以為kpop得你一隊女團會開咪
采源係IZ*ONE出身嘅,本身都有返咁上下㗎
現場睇一定仲好睇
Sakura 全部大嗌勁恐怖成隊嗌到生仔咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞