[KPOP] K-POP 2024討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 22 Dislike
可唔可以唔好咁有創意
好靚,Krystal 30幾仲keep得咁好
出大LuLay小分隊啦
30咋
仲有Gidle, lesex 次次comeback 都係先抄襲(teaser相嘅衫同歌)、之後衣着過度性感俾人插、贏一位就插葉舒華同lesex 實力差,𣎴斷loop
咪提間垃圾!
專做獨家
岩啦d社咁垃圾
支持佢取代d社 爆多d hybe唔該
藝興永在山頂
hybe直接搵文春爆
文春話第2日繼續爆一葉
爆左去邊

起初唔明點解Illit要學nj
以為只係label間嘅競爭
但而家見到個mv擺明係意淫
仲要明明年紀比nj大啲
形象就更加幼態
係咪而家nj已經好紅又大個咗
可以轉型
唔使再應酬嗰啲pedo客路
所以就出隊Illit嚟補返呢個市場?
wonhee嘅外表比實際年紀細
班pedo仲可以用合法嚟為自己開脫

顯示服從係忙內 顯示支配係年紀最大嘅成員
本身第2日係爆男方身份,但第1日爆完就有人講咗係邊個
D社收左錢就唔爆然後又收錢幫人洗白
佢原本話之後兩個人係車上面有驚人既舉動 同埋兩人戀愛間不得不說既忍情

原本諗住佢第2日講 屌佢老母爆撚左去邊 出黎呀文春

不過異性日本人單獨約會食燒肉仲要高級包間其實個意思都已經幾明顯
捉棋者
韓國就食拉麵
日本就食烤肉

在日本一直都很流行一句話,如果男生想約心儀的女生晚上一起壞壞,就會邀約女方「今天要不要一起吃燒肉」,如果成功的話,今晚就能渡過愉快的一天。

因為吃完燒肉的味道身上都會沾滿炭煙味,如果日本女生願意與你在燒肉店吃飯,表示她後面願意把有味道的衣服脫下。

不過《WTO姐妹會》中的日本人Haru再解釋,其實成功邀約女生一起吃燒肉不完全代表可以壞壞,只是女生也非常喜歡你的意思。
呀櫻以前akb班女成日俾人影到, 相信呀櫻會教成員拍拖點避開記者, 所以唔會咁易俾人影到同框甚至驚人舉動
仆街文春學埋d社咁收左錢就唔出聲
上次已經報熾個次已經夠柒 以為今次佢生生性性報仇成功
點知都係同d社一鳩樣
牙櫻陰9佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞