[KPOP] K-POP 2024討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 22 Dislike
睇完 俾班hybe撚玩爛咗個po
https://www.threads.net/@yyyyun._16/post/C5YiTYNP633/?xmt=AQGzmkw8vVxlhFmjq81h23NqAog1_iUSwND61dIJDJQVOg
其實hybe都壟斷左kpop架啦
資源多到咁 洗乜仲用埋啲旁門左道嘅方法
遲早都會紅 咁趕做咩
佢哋唔想遲早佢哋要一出道即登頂
Hybe狗多到
唔洗遮啦臭HYBE灌成咁都冇諗過遮
Spotify啲免費仔日日幫手刷
好嘔心
成班戀童癖喺度合理化自己
梗係要趕啦 班女老咗就冇得賣戀童
Uaena話呢啲係藝術,你哋自己思想污穢自然會諗住去呢啲方向
EXO出身的Lay將在4月solo回歸... 預告在韓國進行打歌舞台
EXO出身的國際明星Lay將於4月中旬在全球同步發行個人專輯,並計劃在韓國進行專輯活動。
最近,Lay透過活躍的全球活動證明了自己的影響力。他今年2月與美國流行歌手Lauv合作單曲《RUN BACK TO YOU》而成為話題,接著在日本舉辦了首場個人粉絲見面會《BURNING HEART》,與日本粉絲見面。此外,Lay演唱中國電影《熱辣滾燙》的OST,同時也是翻唱H.O.T.成員張佑赫的歌曲《不落的太陽》,在韓國也引起了關注。
將在4月中旬回歸的Lay這次將發行韓語版的專輯,因此備受期待。此外,Lay還還計劃透過韓國音樂節目和各種活動與等待已久的粉絲近距離交流。
Lay在韓國的活動是由曾在SM娛樂結緣的鄭昌煥製作人領導的n.CH娛樂提供全面支援。
來源: theqoo https://theqoo.net/square/3170073586
1. 現在韓國還有很多他的粉絲嗎? 咦
2. 什麼啊,這麼突然?
3. 韓國有人在關注他嗎? 他還要來韓國進行solo活動?
4. ㅋㅋ 是沒有需求的供給呢
5. 他不是說要把C-POP推向全世界嗎? 為什麼又來K-POP?
6. 哇.. 他在各方面都很了不起啊,精神意志真是太強大了ㅋㅋㅋㅋ
7. 以前團體活動的時候他都沒來打歌ㅋㅋㅋㅋ 結果現在是他自己的solo,所以來韓國打歌??? 拜託就在中國表演吧ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 這裡誰會歡迎他啊
8. 如果來韓國宣傳的話,聽起來很厲害,所以可以回去中國當作一個噱頭吧ㅋ 太明顯了ㅋㅋ
9. 他想要的話也可以來韓國活動啊ㅋㅋㅋ 大家如果不喜歡,不要消費就行了
10. 如果他當初有好好參與EXO的宣傳才走的話,現在應該不會是這樣的反應吧..
11. 他只是想掛上K-POP歌手的頭銜而已吧
12. 他真的是過著隨心所欲的生活呢ㅋㅋㅋ....
13. 好像只是炫耀用的而已,讓大家知道他可以在韓國活動
14. 咦...? 突然在韓國活動?
15. 只是想利用K-POP才來的傢伙而已
(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)

前浪永遠站在最高的山頂上
據報道,金泰妍將參與NCT道英出道solo專輯《YOUTH》收錄曲 feat,期待主唱合作

之前吹到話靚左勁多
塊面肥下面幾瘦都冇用
又唔唱得又買榜洗音源又MV戀童
雖然全部都係壞新聞
但Illit肯定係全kpop近期最多曝光嘅團
同期cb babymonster個討論度完全比人屌打

有時真係不得不佩服hype推團確實係有一手
心知幾條女同而家出面d女團比基本上亳無優勢
靠一般方式推肯定贏唔到其他大團
就直接出黑暗兵法
始終黑紅都好過唔紅
個朵臭小小都唔緊要
最緊要全世界都記得佢個名先
黎緊再cb只要扑中隻好歌真係爆得起
到時搵返d pr出下post洗下地個風向自然就會轉
咁就可以輕鬆突圍上位
個肚唔上粉
KISS OF LIFE『Midas Touch』
Spotify首日未過濾流媒:970,212🎉
成為2024年六代女團第二高首日流媒歌曲
打破自身歌曲首日最高流媒紀錄
1. Midas Touch - 970,212 🆕
2. Nothing - 362,745 🆕
3. Sugarcoat - 122,567
4. Bad News - 109,603
5. Shhh - 70,716
【韓網熱議】Sway還有兩次戀情要曝, 我的天啊💥 小D社還要曝兩次戀情,愛豆一對演員一對!!!

第一對:韓素希柳俊烈
第二對:樸志效尹成彬
第三對:孫彩瑛Ziont
BABYMONSTER MBTI
ASA ENTP
AHYEON ISTJ
RUKA ISTJ OR ISFP
RAMI INFJ
RORA ISTP OR INTP
CHIQUITA ISTP
PHARITA INTP
呢間報社最近好搏
睇完解釋有少少🤏興奮,好似red velvet 玩開嘅暗黑分析
仲要暫時命中率100% 勁過文春
IVE MBTI
CHANGYUANYING SDNH
山東女孩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞