今日都唔對全世界宣布香港獨立 仲等幾時

1001 回覆
1569 Like 141 Dislike
武器都唔算問題 香港有成一千億儲備 而且其實好多部門自己本身都有儲備甚至係投資部

中國2016年國防支出約為9543.54億元
武器都唔算問題 香港有成一千億儲備 而且其實好多部門自己本身都有儲備甚至係投資部

恭喜你變咗五毛
你地慢慢加油啦
原本以前諗住有d機獨立到
今日呢個post各位巴打既表現真係令人大開眼界
祝各位成功啦
我都唔再講落去啦

靠依班撚屌我不如等支爆好過

內文一路講緊嘅係要襯今日宣揚香港人嘅獨立意念喎,我睇左兩次唔覺樓主係講緊今日就要進行革命行動喎
你地慢慢加油啦
原本以前諗住有d機獨立到
今日呢個post各位巴打既表現真係令人大開眼界
祝各位成功啦
我都唔再講落去啦

靠依班撚屌我不如等支爆好過

內文一路講緊嘅係要襯今日宣揚香港人嘅獨立意念喎,我睇左兩次唔覺樓主係講緊今日就要進行革命行動喎

可能我中文真係差過U啦

但係你咁想幫嘅話,不如去之前認真討論獨立嘅post到傾rather than 係鼓動人嘅post 到傾啦
班吹淡撚縮返入老母西先

軍力只需要去到 入侵成本>收益 就夠

否則台灣一早就亡左國啦

否則台灣一早就亡左國啦

除左軍力以外
同盟關係都係增加鄰國入侵成本既方法

政治既野 其實食腦多過食力
講獨派真係一班小丑

唔知點解D小朋友會驚小丑
有冇人知巨嬰會唔會驚

否則台灣一早就亡左國啦

我只不過係想同你班井底之蛙講香港果小小錢用係國防上一兩年都已經玩撚完。
仲有你點將啲錢一下子換成武器?點運入來?軍隊、軍事人員又點來?
台灣1949年有成百萬軍隊,加埋美國保護先可以捱到而家,香港就得你班小學雞、香港警察都打唔贏,憑咩對抗正規軍隊獨立?

仲有香港人有幾多支持港獨?又有幾多肯為港獨玉石俱焚?

搞港獨唔係問題,不過如果啲言行天真成咁真係柒出國際,仲想人地支持你?

否則台灣一早就亡左國啦

我只不過係想同你班井底之蛙講香港果小小錢用係國防上一兩年都已經玩撚完。
仲有你點將啲錢一下子換成武器?點運入來?軍隊、軍事人員又點來?
台灣1949年有成百萬軍隊,加埋美國保護先可以捱到而家,香港就得你班小學雞、香港警察都打唔贏,憑咩對抗正規軍隊獨立?

搞港獨唔係問題,不過如果啲言行天真成咁真係柒出國際,仲想人地支持你?

美國保護

否則台灣一早就亡左國啦

美國保護

特朗普應承左你?

否則台灣一早就亡左國啦

美國保護

特朗普應承左你?

美國最多都係開個庇護工場俾你
北韓真係好危險
如果香港可以填塊地出黎放套薩德既話
安全感會多少少囉
講獨派真係一班小丑

唔知點解D小朋友會驚小丑
有冇人知巨嬰會唔會驚

你講下你呢班社會上佔1%唔夠嘅人點拎到啲外儲備黎用先啦on9

巨嬰又嬲嬲豬啦
香港人依法宣佈獨立
中国不得干涉

咁想建國做乜唔去太平洋整個人工島?
咁有理想嘅廢青搬晒去建飽佢。貢獻香港
謝謝

呢度係我哋香港人地方
為乜你搶我家園 仲叫返我去太平洋起人工島?你戇鳩?

香港係中國嘅地方,我地只係居民。你建乜嘢國?
個logo咁大中華
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞