今日都唔對全世界宣布香港獨立 仲等幾時

1001 回覆
1569 Like 141 Dislike
宣布未
鍵盤宣布?
宣布未
得罪講句
提倡建國班巴打個理念係好
但想法太天真
言行都唔成熟,先未講個人吸引力
睇番講既計劃都係得1條路
好似講到一定一帆風順咁

可唔可行遲啲再講
連個想法都唔可以講真係好撚戇鳩

以後見到人屌樓價高
係咪又要屌佢拎左解決方案出黎未?
未就收皮唔準屌?

但個topic意思係「今日宣傳獨立」wo
宣布完先拎方案?

樓價同獨立係另一個層面,
兩樣改變層次都完全唔同

我發現真係好難同佢地理性傾
同人講宣布獨立同宣布獨立
其實分別係邊?

係,話邊到會有困難=5毛,俾意見=5毛
一味係咁話點好點好,唔會討論

根本由頭到尾都比意見去改善佢地個計劃
一味屌人一味話支那廢
叫人點撐佢地,有時真係自己人搞死自己人
愈幫愈忙

真心想搞嗰d真係俾班人累死
今日都唔講既 遲下你上網都無得講啊
仲等幾時 今日 香港開埠176年8月20日
對全世界宣布香港獨立

樓主宣布未呀
兩隻色分別代表咩
淨係軍事方面都冇咩可能 成班網上齋talk

個個都拎軍事講 其實美國佬不知幾想係香港駐軍 可惜礙於大陸生意關係唔得失得大陸佬。 經濟生活燃料完全都冇問題 因為香港人有既就係錢 咁你有錢啦喎無既係買唔倒。

可惜啊 香港人就係無膽 人地碌架坦克車落嚟 個個除褲舉白旗啦
點解係獅而唔係虎

不如唔好獨立啦,直情向中國宣示主權啦,香港中國

今日都唔講既 遲下你上網都無得講啊
仲等幾時 今日 香港開埠176年8月20日
對全世界宣布香港獨立

點解係獅而唔係虎

不如唔好獨立啦,直情向中國宣示主權啦,香港中國

屌 玩大佢啦 香港地球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞