今日都唔對全世界宣布香港獨立 仲等幾時

1001 回覆
1569 Like 141 Dislike
你幾時捐晒全幅身家買槍買子彈先

定又係為左 cap 水做政棍,

叫大家俾錢你飲酒,溝女,扑野

以資源黎計,其實香港冇咩可能獨立,
係邊到搵咁多水電媒
同埋人地中國咁大,其他國家唔會為左香港得罪中國
陣間嬲嬲豬一齊cut晒啲交易,香港都係咁先
仲要比錢搞軍事,徵兵,那有錢
中國仆街,但獨立真係唔可行

on9港共政府年年起咁多大白象
啲錢可以起到幾撚多海水化淡廠?
化石燃料同食物宜加都係靠進口
邊撚到唔可行?
小二 花生!
香港人依法宣佈獨立
中国不得干涉

咁想建國做乜唔去太平洋整個人工島?
咁有理想嘅廢青搬晒去建飽佢。貢獻香港
謝謝

係邊到搵咁多水電媒

水電同兵力呢個問題,
已經有人提出過解決方案。

source?

得個講字,又無講解無介紹,叫人點支持
一句話獨立就有人撐咩
後生既可能會,但唔好唔記得班中產同上流人士
無佢地做後台講咩都無資源實行
易家重要得個講字,咩野資料都無
係搞就認真d唔好搞到小學雞叫口號咁啦
人地隔離/背後有心搞果d真係比你呢d人累死

係邊到搵咁多水電媒

水電同兵力呢個問題,

source?

一句話獨立就有人撐咩

呢幾年連登CC台都有討論過呢樣嘢,
似乎你係新會員
海水化淡廠未起!會唔會獨立完一個月就無水飲
海水化淡廠未起!會唔會獨立完一個月就無水飲

唯有買住先,電都係,
未建軍之前請傭兵或請外國勢力駐軍。

係邊到搵咁多水電媒

水電同兵力呢個問題,

source?

一句話獨立就有人撐咩

似乎你係新會員

我知有講開,但你要搞獨立唔係正係要吸納連登巴絲打,對象包含各個階層。
成盤野唔係今日定左就算,要有定時更新政策。
如果今日個獨立計劃重係幾年前果個就好難說服到人
你要人支持,人地係令未來幾代人既命運去撐你
就憑一句「今日宣布獨立」就想有人撐?
你地想幾多人撐?
最簡單由媒體開始做起拍宣傳廣告啦至少
起緊要有 picture 比人見到理想未來係點
而唔係叫人睇千字文
你呢個post連千字文都無貼
即係第一次見到呢個post既人係唔洗吸納?
香港人依法宣佈獨立
中国不得干涉

咁想建國做乜唔去太平洋整個人工島?
咁有理想嘅廢青搬晒去建飽佢。貢獻香港
謝謝

呢度係我哋香港人地方
為乜你搶我家園 仲叫返我去太平洋起人工島?你戇鳩?
即係你要搞都搞得完善d啦
你又要咁高調又要hea
人地背後有心搞果d真係比你整臭個朵
到時無人撐重仆街
呢d野唔係口講千字文就得實行到
易家成個感覺似圍爐多
,
你又要咁高調又要hea
到時無人撐重仆街
易家成個感覺似圍爐多

五毛

你老母啦蓋世寶
你覺得我五毛咪反駁我囉
就咁留低一句五毛你同垃圾有咩分別
你又要咁高調又要hea
到時無人撐重仆街
易家成個感覺似圍爐多

五毛

你老母啦蓋世寶
你覺得我五毛咪反駁我囉
就咁留低一句五毛你同垃圾有咩分別

反對獨立 = 5毛

如果係咁既話,所謂獨立只不過係另一種獨裁
自high完好返工。
係喎,廢青唔洗返工

講緊自己

係邊到搵咁多水電媒

水電同兵力呢個問題,

source?

一句話獨立就有人撐咩

似乎你係新會員

當住佢新會然,有咩係有錢買唔到
試下阻人同香港做出口糧食能源生意,斷人衣食全世界都打鳩佢
人地日本當初推翻幕府啲槍炮甚至軍艦咪又係買返嚟
有錢佬唔使你說服,風吹邊就走得快過你,所以佢地係有錢佬你唔係
問題係點先可以令香港人拎到政權,迫到支那放棄權力
香港要靠自己武力倒支係冇可能,唯有靠外國勢力嘅幫忙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞