率先體驗Android版八達通!

1001 回覆
28 Like 145 Dislike
要check到扣幾錢只係睇佢肯唔肯做
人地福岡地下鉄已經做到
仲做埋一日搭超過640yen會cap

等睇之後個個高德
24.15仍然是乜9都冇
福岡地鐵做到因為fare scheme簡單
本身亦有1日乗車券¥640所以先肯做cap

試下叫stera transit幫JR搞,到時一定有排搞
根本係八達通收起咗粒掣
Google Wallet準備好都要八達通個app開返畀人整卡嗰個功能先得
+1,13.56
依家等睇有卡嗰啲師兄update24.14睇下點
我頭先試過喺Apkmirror download 24.15嘅Bundle嚟裝,兩個Bundle裝完都係用唔倒
你而家個八達通app係仲有冇Add to Wallet粒掣
有,但更新完Play Service都係唔俾入去Wallet度
懷疑星期一一次過大通知
傻仔先用google map 玩鳩自己
我個Google wallet去左日本之後就set唔返其他地區
用緊 pixel 7a
你部pixel有無開到Suica?
仲未有
【八達通Octopus】閣下的「八達通」(**)退款為HK$71.20並已透過「轉數快」轉賬至指定賬戶。

上星期已退三星八達通劣J
八達通問題

不過都唔排除係當初我問八仔CS嘅時候,個CS都唔知係咪真係今個禮拜開放,凈係知道Google今個禮拜會release Play Service update,所以只能夠勁模糊咁講話「下個禮拜中至尾應該會有更新」
師兄可以WhatsApp問多次佢
陣間先
24.15個build其實舊過24.13

24.15.14 (190408-623893311

24.13.56 (190408-623984620

所以有機會24.15只係改錯名
我係190400唔知同408有咩分別
每日update一次gms都唔係辦法,已經由496MB去到896MB
Google pixel?
我個GMS都1.3GB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞