[PS5] 22/3 浪人崛起

881 回覆
4 Like 5 Dislike
睇緊幕府將軍好想玩呢隻
想問下個故事得唔得
還好,但作為主角代入感唔大,主要係睇幕末啲人物嘅故事
玩呢隻好呀

玩完呢隻再玩劍星demo
我覺得劍星個戰鬥系統真係差幾皮
主角第三章要揀路線都要同龍馬一齊走
咁要跟歷史走又點會唔係去幕府
揀去倒幕一去到仲要俾桂串
想問留魂錄,可唔可以選擇板本龍馬死亡路線?
主角條牆頭草無前又無後咁來回彈跳俾我係桂都串佢
唔係好鐘意呢種半天吊既IF線
寧願倒幕IF/挺幕IF到尾
倒幕IF可以長洲全員存活做開國功臣久坂做戰神桂做文臣高杉enjoy life
擁幕IF就成班長洲乖乖投降新選組全員升職加薪多加回復自由身
有得玩拍檔條線睇下佢點樣搞搞震就好
係咪就算揀唔殺赤鬼
都有其他角色會殺佢?
你自己試吓
廢事劇透
可以
https://www.youtube.com/watch?v=YzdzJ0DBs-E
應該打到呢到唔打了,封面圖youtube揀的覺得幾有趣就唔轉

總括黎講雙王遊戲體驗真係唔好,明明打一隻可能幾好玩,佢格硬整2隻比你去減低容錯,2隻王或者王有2個Phase,可以連戰,可以2條血我都唔介意,但雙王真係唔好玩,搞到成件事變到好煩,後面已經唔多想玩了
坂本x桂
成個鐘嘅片youtube係揀呢張咁我都冇計,可能佢地覺得呢張好
想問下係咪無得轉季節
留殘錄去返京都玩周圍都光脫脫
無哂啲銀杏
有冇人玩完浪人返去玩仁王?
聯機打任d王好似厚血好多
而家升齊裝 一個人帶2個npc都幾好打
跟人數變
但都係亂拳打死
100lv基本上唔係打搭檔都ok(佢啲屬性攻擊npc都避唔到)

整左隻左膠lgbtbbq比你地玩下
唔夠黑

返左去玩仁王

其實浪人都好玩
但唔知點解無乜動力二週目
有冇人整個ABBY出嚟
我都覺得佢啲劇情唔多掂
戰鬥系統咁出色 但始終一般玩家玩都係要埋劇情襯托住玩
放手整if 實多好多普通玩家想玩多幾周, 而家咁好易得返啲有心玩家純為個戰鬥不斷玩

仲要呢個時代既劇情, 咁多唔同名人好岩出啲if 劇情,如果真係有啲分別好大既if就好
而家啲所謂唔同都係跟住歷史咁去

以前唔記得無雙6 定 7 啲if劇情做得咁好
係咪幕末唔敢亂黎
無雙7if 可以做到魏/蜀/吳統一三國
係爽
無雙6跟史線 就epic啲
所以話浪人就唔嗲唔吊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞