[PS5] 22/3 浪人崛起

878 回覆
4 Like 5 Dislike
有無流派仲型得過義經流?
義經流版本最型答案
石火唔中又可以迅移 根本屈機
點樣拎英勇點數/智謀點數個d?
能力點數就成日有
咁一開始整個劍心樣出嚟算啦
我點斬啲敵人都係甩頭, 明明劈身體捅個肚都甩頭
立新流居合世一
原來江戶時代已經有唐人街,成條街都係清裝人,忍唔住斬幾件
想問下
玩到由京都去返江户

仲有幾耐爆機
差唔多
我都覺得浪人parry好難捉個timing
不過有得用葦名流所以浪人應該算最易玩
因為個石火係綁流派 個個timing都唔同
二周目 鳥羽伏見打西鄉+桂 勁卡 之前啲關就算卡都會有辦法克服 但呢關真係唔得
我覺得立身流個parry最好用
遇到狂攻既敵人連禁幾下全部都石火晒
少少似隻狼果隻音驚式禁掣feel
想問下江戶嘅照相館係邊?佢有啲拍攝任務可以接 但我搵唔到係邊
比3隻圍係好易死,兜左邊入
再唔係可以當魂系咁直接衝入去boss area
終於爆機
戰鬥係好玩既,但唔夠仁王有深度
可以變化combo。唔算多

玩左陣二週目,有d 想棄驚
終於爆機,全地圖100%+全支線都玩哂
支線故事幾好玩,有得溝仔溝女幾過癮
沖田總司又孱又0仔
玩完覺得隻game玩最難強度都唔夠
通常死都係比人圍食唔切藥丸
係一開始打cfu同龍馬打第一隻boss未熟嗰陣先難

二天一流屈到傻,上毒+r1 x可以爆紫毒火
Boss都勁快秒殺
柳生新陰流
個石火成半秒 㩒快左都可以反到勁屈
多加依個任點做?但佢已經死左
出左半個月多少少已經冇人討論咁
手殘玩easy難度好似玩得對馬咁仲開心
不斷防反防反 完
但個故事其實好撚亂
其實成隻game整體黎講幾好玩,唯一唔鐘意就係武器系統,搞到我就算爆機前同後都無咩動力去搞,隨緣打到咩就用咩,無果種做任務/執箱拎到把靚武器,要比心機刷材料升級咁樣果種感覺,因為你知道升高d lv 把垃圾武仲高攻

暫時放低等睇下有無dlc,有先再返黎玩
幕末歷史就係禁亂
人物多勢力多
你見龍馬兩邊走就知
重有倒幕都做好多嗱喳嘢只係佢後來係勝利者咁解者

諗起劍心入面講一倒幕成功即刻要消滅志志雄真實唔想人知佢地做好多衰野
日本實體銷量升左,今個星期超過dd2
我都係日本買左隻Z版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞