[PS5] 22/3 浪人崛起

876 回覆
4 Like 5 Dislike
諗住打熟啲同人連線,點知個個淨係識雙刀轉
想問你哋會幾時出武技?
係咪人地中石火 有紅點時先出?
暗夜個澀澤榮一係咪痴撚線,中一下就比佢連死

都唔知乜撚商人嚟咁撚勁,唯一一個要翻轉頭打
仲要霸氣係黎避再秒射,CLS
久坂搞到一地火打條撚
暗夜好似最尾個艾波最難打,又快又有麻痺劍同火劍,檔都比佢打幾就麻
暗夜打完最尾係咪就冇野玩了,LEVEL最高100?咁啲技能點仲有咩用
最高100
等dlc掛,我都升緊lv
暗夜尾王100lv入去都係比佢2下打死佢有2把附魔武雷屬火屬檔左都係檔唔到幾多下就痺等死

有時會跳左出個mon出面開紅技睇唔撚到諗住避佢就打到成地雷又係中屬性硬食死

出啲技多連段又快到仆街,好撚辛苦先贏到,但而家打完好似冇野做了

我覺得隻game係新選組出黎之後啲關卡開始失控,池田屋要同時打2個痴佬,禁門久坂長期有火刀又係咁地火,禁門嘅夥伴都唔係易打

之後差唔多關關都玩圍毆,有關仲要有隻王帶住隻狗,仲要暗夜佢會扔人落街一下秒,打到火起
飛清水舞台可以用R2扯自己返去
我打久坂比佢一刀8成血,先諗住升100砌下套裝
見開台啲痴線佬可以一打二下下反cls的
久坂搞到一地火唔知而為打緊diablo
池田屋噴火佬可以單方面屈死,反而隻坂本龍馬仲難打過佢有槍個version我殺佢一個fd佢可以殺我2件
彼岸螢無得再用了
發生咩事?有update?
扔落街果陣可以禁R2勾番去
牙突改完好似勁好多

池田屋倒幕難打啲,好彩平助唔太勁,但新八都幾難打,之後仲要打埋近滕勇太刀版(我覺得大太刀易打啲)
永倉新八啲delay太誇張,個人黎講好打過節奏快果啲
近藤勇直頭係良心,唔識開槍唔識放炸彈
嘩而家大太刀石火駁武技勁快
想問下 銅錢有好多
但銀幣得好少
除左做任務外 點樣可以增加多啲?
比10000隻狗換
唔明
咩係狗
長屋門口隻狗
原來隻狗係咁用
除咗長屋,仲有邊度有呢隻狗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞