[PS5] 22/3 浪人崛起

876 回覆
4 Like 5 Dislike
有邊個接受多角總?我淨係知桂好似唔會呷醋
雙刀防多啲啦,相對扣得少精力
都係唔見江戶定橫濱
我去哂都唔見佢
個劍氣佬咁撚勁嘅

btw問啲劇透野:
比你留個紀念
想問下第二章係咪無得同桂/高杉搞gay?
爆左下面條bar都無得揀搞gay
咁樣浪人我較普通算
我自己會咁排

以下排名由難至易

隻狼 - lies of P - 仁王2 - 卧龍=浪人

利伸:未爆機,一開波浪人玩最難個難度
出旺角唔見有現貨,焗住買下載版
我自己排
Lies of p>隻狼》卧龍〉仁王2
岩岩較easy試左浪人
感覺上easy mode石火時間卧龍差唔多
爆完機玩午夜難度
勁難玩
第三章先可以搞
thx
去人物果頁,如果存在嘅話會有寫佢係邊
開頭狂死
而家去到第二章,等放假繼續打
57個鐘白金了
整體好難講得出好玩係邊但又唔係唔好玩
執嘢有啲煩但有啲地點又幾好睇

可以換衫多skin 唔同角色造型都好睇
有3隻隱藏boss做得幾好

技能流派唔平衡,有啲好少 刀就勁多,如果想輕鬆打又唔想玩easy mode 可以試下食藥上毒/電 用雙刀無明流一直轉轉轉,一套就扣敵人一半氣再補手槍就秒所有嘢

算係一個新嘗試,open world 加副本模式幾好,行行下又會有啲事件,搵人做盟友 某啲對話幾得意,兩個忍者都會講我哋一定會完成任務又識同時補刀

7/10分
難度可調節幾好,唔同人都啱玩,係boss除咗Ironman 外唔算有特色
去旅行買左返黎到今日先正式玩...連門口3隻忍者都苦戰(死唔去但鳩到返去插旗...)
你唔係當真三嚟玩呀嘛
咁我都有玩仁王同魂系...不過佢好易3隻出哂黎,魂系都唔會一開波就一拖幾...
玩過仁王都要苦戰個3隻忍係咪誇張咗啲 你玩最高難度?
最高難度都唔洗苦戰啦
你現代武士黎,有槍架嘛
一開始有槍用咩 好似無 不過打到爆機都極少用槍
明顯唔係...有玩過魂系但爆唔到機o個隻(都叫打到大半嘅)

可能同我remote play有關,唔慣...操返輪先

well,最大原因其實應該會我貪生怕死...
喺Perry 隻船度已經執到長槍
槍好好用
葦名流短槍處決好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞