[PS5] 22/3 浪人崛起

873 回覆
4 Like 5 Dislike
我用葦名流過到就算
咁多武器又唔同架式又有投技
要研究都係道場先研究
Gow有藥食?唔係踩地面咩
以前係開箱
隻隻練2粒鐘
練完久坂唔想練其他了,背書咁背,玩緊動作驚炸
伊藤博文打撚到燥
8連擊扣哂條氣再紅技
用雙刀先勉強打到
係咁快慢快慢快快快慢慢接紅
不過其實隻隻練2個鍾唔係咩問題,前提係要好玩
佢後面啲王練起黎唔好玩仲會打到燥,就算打贏都feel唔到自己進步,只係覺得佢冇出咩招所以先贏到咁,冇左打贏強敵個滿足感
同台仔討論有時真係有啲躁,同佢講隻GAME啲王moveset有問題,就會話你可以外鄉人啊,你可以帶隊友啊,咩道具都唔用咁係你問題啊

屌你都話唔係打唔打得贏問題,隻GAME LEVEL制點會打唔贏王,但而家係贏左得唔到應有嘅滿足感,原因係啲王動作太難睇,太多派生,要背書咁背仲要冇啦啦突擊測驗出啲變招搞到好無癮,咁樣好難明咩
打蠃打輸都係 今鋪唔出紅技俾你連到死 下鋪狂出紅技背中極速完場 吓 頭先明明打得極痛苦 依家就咁搞掂
久坂玄瑞咁早死整到咁靚仔做乜
我諗因為劇情上好似個癲佬所以整靚仔啲等冇咁黑人憎
原來係咁
我真係好少玩呢類遊戲
玩完第2章已經好悶, 想快d完左佢
其實玩動作game就係背書
玩from software 個d背得仲多
from software背係背完唔會太多派生

呢隻係背完,佢會有突擊派生每次唔同,前置動作都差唔多,背完你都係有機會比佢冇啦啦發癲出啲奇怪技殺
呢隻算快
魂系個d比呢隻慢多1秒小兒麻痺咁仲燥底
有時d紅技起手快到肉眼根本跟唔切
要睇起手動作再數拍子
以前monhunt食藥(ry
最麻煩係起手動作一樣,但有時係派生幾下普攻,有時係立即紅光

最簡單果個半血會扔左支棍用拳頭個肥仔,有招係向前推,起手一樣,頭3下都係一樣會右手推,左手推,右手推, 但最尾果個會有派生一係左手推(冇紅光),一係紅光技,但你睇前搖唔會分到佢最尾果下係出乜,禁快左如果佢出紅光技你就硬食
拳槍棍肥佬, 雙斧大隻鬼佬, 高瘦大刀/雙爪佬 全部搖動得一秒都唔夠
不過肥佬同鬼佬打得多就背到個板
反而d高瘦佬少見就難打d

另外道場打個武僧最on9
起手極快0.2秒都冇
後尾屈雙刀地瑩先打得贏
第一最憎伊藤博文第二就係佢
河上彥齋都唔差快撚到
拔刀齋好玩,無單抽先唔想練
無印象拳槍棍係點,高瘦道場有
隻game啲boss打贏係無乜快感,gow果12個蛋散好玩好多
打左70個鐘先入第三章會唔會太慢?
有冇人玩大太刀?
帶咩連技好用?
係咪所有女都可以溝到?點解有啲女唔出好感度?
有冇得溝埋久版老婆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞