[KPOP] K-POP 2024討論區 (6)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
ARTMS <Dall>
Premier Single 3 ‘Candy Crush’

允真出道前新圖

又有手滑事件金賽綸想點
致敬IU?
仲要套劇播到咁hit先嚟爆

洗唔洗個構圖都一樣
金賽綸今次真係想翻身,仲要咁啱有套戲播緊
抄我哋娘娘
呢張firm過床照啦
IU出道初期俾前輩公開屌冇禮貌,成日唔打招呼,兩個半斤八兩啦

黐埋落去李知恩嘅都唔會有好下場
IU嗰張勁啲喎,着住粉絲送嘅睡衣同男人影
iu啲fans而家自欺欺人到作話當年張手滑相係去探病影嘅救命 勁好笑
佢哋講到iu先係受害者 叫人唔好借題發揮
睇到我眼都凸埋
邊個前輩咁巴閉 依家仲起唔起到
金賽綸冇野好輸 驚閪
係佢地眼中娘娘仲係處女黎
韓國元祖女團Baby V.O.X、出道20年的女歌手簡美妍,日前亮相節目《Happy Together 3》,談到於2011年推出歌曲《Paparazzi》時,曾被後輩歌手無視:「當時我和新人們在後台用同一間化妝間,即使是比我資歷短很多的後輩,都沒有跟我打招呼,更一直在那邊吵鬧,我看着看着心裏也不是滋味。」

她指後來忍不住跟對方說話:「你打算甚麼時候跟我打招呼?」之後便去了綵排,劉在石等主持即說她很有霸氣,簡美妍指綵排回來後,該後輩向她道歉,劉在石便和應道:「用同一間化妝室,但不打招呼的確不對。」簡美妍便說:「是不是因為我當時是Solo歌手呢?令我自尊心有點受挫呢。」

而節目播出後,不少網民猜測她所指的後輩歌手便是女歌手IU,她今日在Instagram(ig)上載網民發給她的私訊,對方怪責她在節目中暗示IU沒有禮貌,令IU在網上討論區遭鬧爆,簡美妍即在ig解釋,並指該女歌手並非IU:「完全沒問過我,便發布猜測性的報道,真的好無奈,我曾經與IU一起上同一個節目,當時說過曾經誤會IU很傲慢,所以今次又被扯在一起了呢,我是非常喜歡IU的粉絲,在《Happy Together 3》中說的是其他女團,很抱歉令IU受到牽連,我今後會更有禮貌、更善良地生活。」

惡到洗人版搞到人道歉
人地都話唔係iu
冇禮貌嗰個人惡到連啲粉絲都DM人,罵佢做乜公開話娘娘
佢之前上過節目話IU冇禮貌(個節目嗰集都係IU借尿遁事件上集),所以大家先估IU
去咗睇aomg
勁撚多大陸妹睇
呢排日日都咁精彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞