[KPOP] K-POP 2024討論區 (6)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
ILLIT出道迷你專輯《SUPER REAL ME》HANTEO首周初動銷量380,056張!刷新KPOP歷代女團出道首張實體專初動銷量紀錄

1. ILLIT《SUPER REAL ME》380,056🆕
2. NewJeans《New Jeans》311,271
3. LE SSERAFIM《FEARLESS》307,450
4. aespa《Savage》276,877
5. NMIXX《AD MARE》227,399
6. Kep1er《FIRST IMPACT》206,569
7. IVE《ELEVEN》152,229

Hybe每出一團就破一次記錄
周杰倫過晒氣
希望好好對待李泰民唔好好似賤種SM咁
bnd同&team可以執咗佢喇
有時唔係好明$m
會對lucas咁好
但當舊人係臭四
有實力嘅唔捧 走去捧埋啲垃圾
我有諗過係咪因為以前李秀滿好錫泰民所以新個批高層就針對泰民
成個Kpop業已經俾Hybe搞彎晒啦
已經唔記得左Kep1er 個頭開得都唔差
打爆埋新牛
時薪廿蚊港紙
我求下你唔好再pin
推廣俾我做咩
可以同國際女團一齊做嘢,唔使你倒貼係閔媽最大嘅仁慈
幾好聽
Lucas 勁到兩個MV

笑死Lucas小哥哥 Melon Hot 100不入睇個like數100個fans都唔知有冇
公道講句幾好聽,首歌都好啱mark ,不過lucas 手長腳長正少少,仲要變做老鼠
抵撚死,
最憎閔狗真係當正newjeans天團咁run,
扮撚哂高檔,
最基本唱跳都唔練好,
靠關係名牌大show資源又源源不絕,
一個新團夠擔死一年回歸一次
咁撚臭串, 好快會比班新女取代.

想睇佢地死好耐
首歌比佢真係嘥咗
啲歌詞由佢嚟唱 顯得好無恥
[HT] 240401@ 18:40 KST

LUCAS (@lucas_official) 1st Single Album <Renegade> 5,110 copies sold (5,110 total) [1st Day] *still counting*

大把妹豬支持小哥哥
佢的確係無恥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞