[KPOP] K-POP 2024討論區 (6)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
所以我咪話而件點痴都過氣,重有一件痴得成功咪IU果期邊個多人講就痴邊個,而家重扮好前輩提攜人
恭喜IVE《I’VE MINE》以220萬專輯實銷成為2023年IFPI全球實銷最高的女團專輯🎉

① IVE《I’VE MINE》— 220萬
② aespa《MY WORLD》— 210萬
③ (G)I-DLE《I feel》— 200萬
④ IVE《I’ve IVE》— 170萬
⑤ aespa《Drama》— 150萬

大賣70個特典
今日Kcon應該有三分一係zb1嘅飯同三分一嘅ateez嘅飯
ZE_ROSE 我係其中一個

如果IU唔痴BTS、new jeans、leseserafilm 、riize ,有冇人聽佢扯哮唱歌
件八婆真心癲,出道咁耐都冇嘢做造底到佢,久唔久又好似更上一層樓咁
好心佢退休嘆世界啦 老是常出現
https://x.com/baesdolls/status/1774438252956516490?s=46
Ahyeon 顛到用中文講咗成段嘢,中國粉仲唔高潮即刻推中輸
似係山東人
“卧槽,卧槽,這也太他媽漂亮了」
「 Are you from China?」
「yap」
「謝謝」 😉
#張元英聽出來了粉絲是中國人#

老鄉見老鄉兩眼淚汪汪🥹
我夠聽得出鬼佬講英文
Ahyeon🫶🏻
sheesh副歌棟高隻腳嘅動作有啲不雅
正當想講首歌都ok嗰陣
臨尾突然mix pop
唔使睇啦,illit Magnetic已win
射射尼 (wink 😉)
敗筆係抄我NMIXX Mixxpop?
The worst song this year! Congrats
你好25
好老土,Ahyeon 都唔覺突出
好撚老土
成個mv、首歌、造型都有好大陣娘味
最尾個段炒撚哂車
小學生鳩叫咁
好過上首出道作
可惜氣勢準備上嗰位 首歌就完咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞