Sony Xperia 討論區 (159) - 最後一代 5 系列?

581 回覆
6 Like 3 Dislike
由1II轉5V
好用,本身鍾意細機,佢修長好揸手
其他嘢用慣Sony應該都鍾意用
係個mon show白色嗰陣明顯見到偏色

希望換咗次等mon唔會再出綠線啦
仲用緊5,嗰陣就係因為唔想要穿窿mon同M字額先揀sony

想問下宜家係咪都仲係市場上唯一選擇?
條綠線突然出現好神奇,早幾個鐘都仲未有,愚人節就同我開個咁大嘅玩笑
我5ii 早幾個星期都出綠線
都唔知轉Samsung 定等Xperia 1/5 vi 好
仲有Xperia Pro I 下代係咪有機今年出?
我都諗緊
啱啱買咗5v,點解個system update咁奇怪?唔係同你update最新個版本,係同你逐個逐個版本update....update完一個reboot完又話有update,前前後後成經update咗四次,搞咗就黎兩個鐘都未update完…而家第五次先update到67.1.A.2.208,網上見倒最新係67.1.A.2.220,仲有幾耐先update完?
係咁,要每個版本慢慢up上去
已經2024年都咁白痴
真係有啲心悒,除咗size同埋無4k, Sony 仲有咩可以畀人流出...
sony係咁架喎
vi全部cmos都冇換,真係換左個芒就當新機
個mon 熄咗之後就會斷咗wifi,有無得搞?之前用5iii都唔會咁
sw bug
係咪升左14
應該比埋個2x 無損嘅
1v冇當比1vi當賣點
睇返1vi個尺吋都仲係細過XZ Premium,
揸上手可能還可以

但係XZp 有4k, 1vi 差唔多size 無4k觀感上唔掂
好似吹緊個camera同 1 V 一鳩樣
我屌你老母
係呀
中左bug喇
一係當睇唔到,一係洗機試下
唧牙膏是常識吧
今年連發佈會都冇做乜鳩
update完之後已經reset過一次
呢樣真,但新機唔減價,等睇1v反向加價
加價?要買既買曬
未買寧願追新機,仲買mk5做乜

係就好,真係可以疊埋心水返三叔
咁咪安心繼續用1V囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞