Sony Xperia 討論區 (159) - 最後一代 5 系列?

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
點解仲要執著喺潛望鏡
人地個個用crop用AI zoom
電話用家只要成像靚
理得你係咪optical zoom
乜鬼連續焦段又係on9

唔拎啲黑科技出嚟根本冇得同人鬥
黑科技 就唔洗期望佢有架喇

我只係期望有紫色
不過d leak都無咁囉
https://www.pcmarket.com.hk/pc-walker-20240511-moondrop-miad01-mobile-internet-audio-device/

水雨月出有3.5+4.4既手機
SONY好心你都出部啦 大把人想買
個個一樣佢就變成輸晒果個
依家起碼有d 小眾支持下
其實唔太睇好呢部嘢
跟上代黑綠白
呢部dac部分垃圾黎
唔使睇好,係垃圾
竟然
因為google淨係搵到好少評價 啲評價又無咩用唔知實際表現
但如果SONY有心做既 就算開1皮整部黑磚等級既手機都一定埋單

睇完我就無哂性趣
貼文不存在
定要用其他方法開
係喎
刪左掛
都係水月雨拆殼圖者
無做抗干擾同2粒codec直出 哂氣
佢個解碼就係佢自家幾百蚊個款老鼠尾,出黎個quality都係咁上下,只能夠話佢定位on9

Spec 只係副機料,當副機用啫係要多張sim,但買呢個lv 機有幾多個捨得
唔買多張sim,不如買android dap 仲實際
唔想拎多部機嗰班,不如買隻靚啲嘅老鼠尾
撇除買黎試下嗰班,睇唔透個定位
type c出既老鼠尾已經勁過佢
佢自己貴嗰條老鼠尾都完勝部機,講緊先1k 人仔

放1k老鼠尾set料,賣4k 可能仲有話題性,仲多人埋單
咁講真 如果要用到4.4我點解唔直接用磚
$ony求吓你15號完咗Event之後即刻開售

唔好又拖半個月
遲下去台灣旅行 諗緊買 A6700 好定 1VI 好
其實多唔多人會用其他launcher?
xperia home 好似真係弱咗少少
用咩機我都裝nova用咗好多年
識買梗係買1 VI

俾$ony出貨量多得一部得一部

如果唔係Mark Six真係可能係最後光輝,之後熄爐
nova same
就係今日裝返先發覺nova 都係贏緊幾條街
第三方 launcher + 手勢操作喺 homepage 會 bug bug 哋
唔係一早用咗
聽你咁講完我試下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞