Sony Xperia 討論區 (159) - 最後一代 5 系列?

587 回覆
6 Like 3 Dislike
1V係軟件bug多 整體都穩定
但如果1II你既concern得舊電既話最簡單方法係換大電 無記錯200蚊左右有師傅可以換1V舊電比1II用勁好多
依家1 V 最抵係咪官方trade-in 個promotion
$6499再送$300超巿券
換咗電
但都勁快開始倒水

應該真係睇舊電係咩牌子
我部5 ii 出左綠線之後
上網見覺得似係Samsung 120hz panel垃圾
想等1vi, 但rumours 睇落唔吸引
我返罪大換過兩次電,都係半年就開始倒水
4000mAh 你可以要求佢啲咩

如果1ii 有得上an12 我應該會繼續用
果部仲係綠色12GB Ram黎

上年9月出1V真係好抵,
扣埋贈品仲平過依家
開心使用中
送xm4個期?
YES, 扣埋XM4, 部512唔使6千蚊
保護貼資訊
鏡頭保護貼都有
sony有下放dsee落手機已經贏咗好多廠嘅啦
依家手機聽歌係鬥無線
佢個dsee已經等同多一層解碼
咪有dsee囉
唔通10vi大升級replace 5 series
我部 ZX300 都埋咗一邊冇用
zx300要4.4先有用
用唔到 Android 系統 = 殘廢
我又唔會走去買部 ZX707 嚟用
21:9咁長單手咪仲難用
成日都話keep返而家闊度,cut短個mon咪幾好
用到AN都唔一定係好事 粒CPU本身設計唔係拎嚟當手機用放個android入去都lag到痴線 唯一好處係自由度大咗好多
利申ZX707用家 唔係因為有4.4既中階磚得佢一部有初音版都唔會買佢
1II同1V算係近代最接近完美嘅罪大嚟
早就應該,專心中高階好過啦
5ii好過1ii啦 除咗會出線
5ii 1ii 爭個120Hz 同無線差電既分別,
我唔開120Hz其實1ii真係無敵
但個問題係佢而加唔keep闊度keep mon size
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞