Samsung Galaxy 討論區 (290) Galaxy AI is here

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
收細keyboard 個制去左右邊 有冇得set?
我都係用慣gboard ,如果想試下AI可以玩microsoft swiftkey
swiftkey連打好正
勁多AI功能 進入左時代咁
頂,今日搭車連smart octopus 都自已del埋
我而家要點攞返d餘額?
上咗6.1,想知點整走螢幕最下面條bar
裝咗navstar搵唔到有enable extra gesture settings
點玩,去settings 睇完唔覺咩特別野
up完6.1佢又洗咗我之前整嘅AOD,goodlock入面個clockface又冇咗我個時鐘之前set嘅模樣,真係on9
已解決
Open Good Lock -> NavStar -> Turn on "Enable extra gesture settings"-> Exit NavStar
Then
Go to Settings -> Display -> Navigation Bar -> More options -> Turn off "Gesture hint"
Circle to search still works even with the hint disabled, just hold down at the bottom
琴晚出左,準時喎
真,係勁on9
下放唔到新版aod咪唔好搞佢攞
三星又要弱智到刪走部分功能
但好似無自動cut線?
都冇『enable extra gesture setting』

我s23u
第一張相連倒影都有幫你執埋

我都係喎
試吓去淘寶以圖搜尋
你係咪個version 唔update...去apk mirror 搵啦
應該會好震
香港商店未對下放既手機作更新
你要正版就自己VPN搞
唔想麻煩就APK安裝
長按 mic 就轉其他 keyboard, 但係要用語音就煩
想問下連緊藍牙果陣,有冇方法講電話果陣自己轉去用返機身聽筒聽電話

S24U 最近更新左之後,啲file 顯示果啲apps圖示變成細細粒,有冇方法可以改返之前咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞