Samsung Galaxy 討論區 (290) Galaxy AI is here

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
等多陣,A55
有冇通話錄音app 推薦

要錄到雙向
同問
一直用緊nll個acr但唔知咩事所有平台下哂架。
依家Payme成日話個acr係可疑app要logout我,有冇替代品介紹
我都係咁
優惠碼邊度有得拎
通常會買256定512?
我本身iphone都用緊256 only
而家d機最好買512gb, 256太快爆
老實三叔送果對 Galaxy Buds FE 好唔好用
通常一代玩幾耐
睇cpu,靚cpu一般用3,4年仲好順,
s20,s23同s24今代都係靚cpu
s24u可以好放心買落去
我就裝samsung store入面個cube ACR
照用到 銀行app?
google wallet仲係比唔到錢
明明subscription 嗰啲都過到數
我用到呀

可能你個case唔關事, just in case, 我之前試過銀行app話唔安全,我發現係因為我著咗developer options入面的usb debugging, 熄返就冇事
邊度比唔到錢?
Foodpanda/m記
我上一部機俾唔到老麥app, 我放棄咗一排有一日試下又突然得咗

跟住轉咗s24+新機之後又唔得, 所以我諗住暫時放棄, 遲啲可能會無啦啦得返
要比accessibility right佢睇到個moon啲野,見到呢個之後唔敢用
好似android 10後, 錄音app都要grant accessibility right先得
好似android 10後, 錄音app都要grant accessibility right先得
s24u有冇類似Heat Suppression Power Control嘅插電直接供電功能?

有就轉會了
我淨係smart card比唔到老麥app
現場經google pay嘟又得
app轉另一張卡又得
奇撚怪怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞