Samsung Galaxy 討論區 (290) Galaxy AI is here

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
只要係認可行貨就可以送吧?以前都係去官方登記拎。
唔好話低階手機既相機,就算高階手機既相機都係好撚玩具,細i野
hugo1991, 快pm me🤮🤮🤮
想問吓,如果拍片
係咪用返三星自己嗰個 ?
係,
對於S23U,
拍片用原生
平時影相用GCAM,
戶外陽光充足影相就用原生200MP
睇外國討論區有人講話uninstall再install Google app (一次唔得要試多次)之後就得返, 可以試試
竟然真係work thanks
29號即update部fold 5
買左s24+
送好多野
512 係咪SMARTONE 最抵? 客戶價7298, 用APP 買再減200仲送TAB
佢寫29號
人地都已經alert左你有個app叫熒幕錄影,有咩好問 你有開呢個個app咪熄,你自己無裝過咪del

點搞?
fold 5更新完3月patch無耐,有排等啦
支那vivo x fold 3同fold 3 pro誠意大到 要旗艦有旗艦,要FE有FE,睇怕今年fold 6都係凶多吉少,等多幾個月等出多d贈品同大額trade in好過
見post #656
搞掂,thx
之前新聞話試緊S22系列都有
不過ai都唔係重點 最緊要解決6.0電池倒水就得
想係smartone出512 s24u
見佢同256同價又送tab
9298同有200 coupon
幾抵玩咁
微距真係曬9氣啦 唔該cut埋微距 整㗎大舊電好過啦
S24U 嘅 1T 係咪正常人永遠用唔到?1T 如果死機,就一鋪清袋,但平時唔洗back up 咁密

大家點揀?512G 定1T?
唔係好識玩部s24u
想問影相係咪用200m像素最好?
咩setting影人比較好?
用慣iPhone 家下成個傻仔咁
去設定將佢強制停止都會好返,唔一定要重裝
其實一般用主攝加1200萬像素就得
影人請轉去人像mode, 會容易影出景深
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞