Samsung Galaxy 討論區 (290) Galaxy AI is here

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
9折應該係vip 優惠
咁咪正如唔係人人有渣打
有邊樣邊樣平咪用邊樣買
你講到好似個個都有code 咁渣打就大部人都知道好耐啦。
我無講過人人有code
係上面巴打自己話佢有code

再講, 就當好似你話大把人有渣打, 即係唔係個個有
就算係大把人有, 都係要過11000 先有10%, 好似講到咩條件都係10%會咁
就算大把人知有渣打10%優惠, 都唔代表有渣打
你講到好似人人有渣打咁
8-10% 唔一定要簽$11000
渣打起碼大部分人都知道, 唔一定個個都有呢張卡,但可以搵人幫手, 但係嗰啲code唔會真係個個人都一定有,呢個post 得一個人先講過。 機會率一定係渣打多啲知
入手s24u. 各位用緊既有冇咩薄既殼推介祼機個手感好正但新買唔敢
買個samsung care就可以祼跑
你鍾意裸機個手感嘅話戴個0.02套你都會唔慣
可以,同一個三星account就得
即係唔可以轉samsung account?
唔可以,因為係跟 account
想問啲機貴機用LTPO 既OLED mon, 其實係用LTPO會靚啲, 定係只係refresh rate 可以1Hz到120Hz咁?
純粹係refresh rate
同個mon睇落靚唔靚冇關
s24u用防窺貼會唔會用唔到指紋?
最多儲3個月
用緊esr牌
用到但睇片好似冇咁清
攞得番, 唔會攞得番
當然俾番你要係限時內領取
請問smart switch如何將samsung資料轉落電腦,我用usb connect完全冇反應
平板都算,你地幾耐左右先收到部電話?星期六11點訂左到今日都仲係準備出貨
今日訂s24u 512減一千code
連moon都係準備出货
23系列今個星期更新6.1 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞