Samsung Galaxy 討論區 (290) Galaxy AI is here

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我預用3年就會買
真,好撚戇鳩,我部s20已經12gb ram
BTW用緊s23得8gb ram係夠用,但唔擔保過多兩年仲會夠
曲Mon就會考慮買
香港冇乜人買細機就真既
官網渣打卡都有10%回贈,依家送贈品仲可以送埋貨唔駛自己拎
就係多個AI 但係你用得著嗎
唔係嘅話 s23至少可以再戰一年
唔係 你要等下個月16號先見得返

轉移前的Smart Octopus in Samsung Pay內的公共交通開支記錄及未領取之補貼金額將會轉移至新流動裝置的Smart Octopus in Samsung Pay,你可以於成功轉移後的下一個月16日起以新的Smart Octopus in Samsung Pay領取相關的補貼金額。
想問下s24U有咩保護殻推薦 打算用閃魔防窺貼 希望個殻唔會迫到張貼

另外想問本身部機支唔支援到mag safe 果啲尿袋定佢自己有專屬?

最近想由apple轉黎
英國mous
S24正d,又有ai, 依家仲要有tab/曲mon送
淘寶cheap雞玻璃貼竟然過到指紋
求問

s24u 連usbc 尿袋, 會幫尿袋叉電
用smart switch 會幫ipad叉

已熄無線電源共享 點搞?
不防窺?
普通玻璃貼

想問 自己highlight翻譯
會出簡體字 應該default左用三星翻譯
點用返google
有12GB仲有人會買Plus咩

btw plus個mon係咪出灰色有問題
應該好多人都問過
Live translation係咪冇得就咁用,一定要打電話先用到
釱邊
大Mon 大電點會冇人買
個mon有缺陷
想問下有冇Galaxy tab s10 既傳聞消息
想問原本屋院住戶證個d係咪都要再整過
又話s23系列三月尾出6.1
繼續倒數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞