Samsung Galaxy 討論區 (290) Galaxy AI is here

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

係咪一定要有呢條嘢 先可以用到語音輸入法。無其他辦法可以變返以前導覽列個位置 thx 。
其實有冇得重裝個keyboard,都係冇手寫個option,d icon又黑色,試左reset都唔得,去store又show已安裝冇得移除
有無flip5撚巴絲?
都唔知係最近個更新定上左5G之後
而家舊電成日都叉得好慢
一晚都叉唔滿仲要倒水咁用得勁快
有無巴絲都係咁?
有可能喎, 睇下有冇其它人試下係咪咁
有冇試下samsung keyboard clear cache?
s23香港幾時有ui6.1?
試下入fastboot 清cache
系統問題呢招多數都解決到
日履萬姫
花生酥
巫毒之友
得意治羊腸

感謝上面幾位熱心ching幫忙,因為部機個輸入法day1(上禮拜六買)就已經係咁,果陣未裝theme,因為我本身用開Google keyboard,所以冇特別理。重新開機,下面張圖果幾樣野都reset/clear過都一樣,頭先試倒入返個app,然後解除更新先變返正常,應該係第一日買返黎果陣佢更新出問題就變左咁,如果有人好似我咁遇倒同樣情況希望都可以幫倒你,再次多謝上面幾位幫忙
自從album會自動幫你分人物之後
我都已經覺得佢會睇晒你啲相簿
包括你平時影開的閃卡
出左啦,無push俾你道自己去setting 搵
用gboard 下面有個keyboard icon 轉Samsung keyboard ,但用緊三星keyboard 就無左粒制,要出番setting 改,好似逼你keep住用三星keyboard 咁
嚟緊google wallet有八達通嘅話買台水同日水咪同時可以有悠遊卡/西瓜卡同埋八達通?
個offer咁抵, 呢排實多人訂, 贈品遲d先有都唔奇
galaxy watch 6會唔會有八達通
同問 好礙眼
語音個位好似無得改,一係就熄咗佢

下面個條野,其實周圍都已經有答案
Good Lock > NavStar >
Enable extra gesture settings

香港商店未有最新版更新(除左S24系列)
1.自己搵APK
2.VPN韓商店下載或更新
兩個方法揀一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞