Samsung Galaxy 討論區 (290) Galaxy AI is here

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

每次同某一個人在whatsapp對話時都會自動打開這自動翻譯, 隱藏鍵盤後再打開又會自動再開,好煩。

請問點樣可以令佢唔好自動開翻譯
係唔係要登記左指紋先好貼mon貼?
換左張又係認唔到
貼完要重新加
我估係因為唔同貼對ultrasound傳遞有影響
S24U都係咁樣, 銀行app又唔認佢既FACE ID,
都係繼續當副機算
wow ultrasound 好撚先進
終於得左, 茶左d潤膚膏終於認到
係有少少乾姐
問多次
係冇網絡既情況下用唔用到Smart Octopus?
fold 4呢?
我6.0都未升烙印bug fix左未
轉左S24之後你地有冇用咩電話錄音軟件?
之前用開TOTALRECALL宜家好似錄唔到
有冇其他係WORK的?
THX
撳AI個制>聊天翻譯>然後會彈個翻譯語言嘅OPTION>撳交叉
ZENPHONE都有廣東話翻譯
三叔更新未
在進行交通和零售消費時不需要連接至互聯網
https://www.octopus.com.hk/tc/consumer/customer-service/faq/smart-octopus/use.html
係呀,計埋數部s23 ultra 都應該補2-3千左右就去馬。
之前唔係講左有個更新已經解決左咩

其實而家iphone對比an機仲有咩優勢?
https://lih.kg/3658657
得左啦唔該曬
有無覺得個ringtone好細聲
想問吓三星隼備出貨先有,禮拜六落單冇upgrade個State
唔知係咪等埋贈品一次過出,師兄訂左咩機?
下次摸下個鼻就OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞