Samsung Galaxy 討論區 (290) Galaxy AI is here

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
唔喺名單上都可以trade咩
都係等唔切買咗A35
有無人知A54啲case 笠唔笠得落
好似差1-2mm
想請教下s24u同s24+個分別係咪得鏡頭同spen? 兩樣都唔太care應該揀s24+?想升最top但窮困jj見到個價都差成兩千蚊有啲落唔到手定係乖乖地用翻A系算數?

本身A70一出用到依家 但部機開始不停自動重新開機又間中冇曬信號搞到想換 同埋諗住長用見佢s機有7年update都幾吸引 有冇ching可以指點下迷津
梗係唔得 大部咗
我用左部iPhone11pro黎trade s24u
食到多800
trade in係咪有限定型號?唔係所有喎。
好奇想問下係網上商店買咗S24U, 佢地送貨係咪都係搵順豐定係其他?
有無ching試過weekend都收過貨?
你部機喺上面梗係得啦
s24+好野黎 可以入手
23fe根本智商稅
正過要部tab
Essential 最低階
同之前 Z Fold5 送冇 HDMI (ARC) 嘅 Soundbar 連 Subwoofer 一樣,廢嘅
同感, 要曲面MON 正過要部tab
除非本身已經有曲面MON用緊
6.4 即係以前note 8
隔離 A55 post有人推㗎,唔知d撚樣黑心定 on9
我揀去鋪頭pick,兩日都未有email,想問下試過店取ge ching禮拜六,日計唔計佢所講ge 3日內
8gen1已經係死罪,係框要粗到爆,仲要貴過A55,A55未出前我勉強當佢講得過,出咗後仲推真係痴撚線,呢啲電子垃圾應該拎去分解回收好過
係大過Note 8 (6.3 inch)
利申 前用家
買左新24 點樣唔用Bixby
我估正路應該係SF 多
俾我就要tab, 就算放唔出當電子相架都OK
個MON太大, 要放都煩,
除非自己用緊既MON仲廢過佢送果款
我用mixed chinese keyboard
中英混打好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞